HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2023 Perşembe Saat: 12:47

AYDIN ŞAHİN’DE İYİ PARTİ DEDİ

Yatırım Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Aydın Şahin, İYİ Parti’den 28. Dönem milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
AYDIN ŞAHİN’DE İYİ PARTİ DEDİ

Yatırım Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Aydın Şahin, İYİ Parti’den 28. Dönem milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahin, aday adaylığını kamuoyuna resmen duyurdu.

Şahin, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Sayın il başkanım, teşkilatlarımızın çok değerli yöneticileri, davetimize icabet eden kıymetli misafirler, basın açıklamamıza yoğun ilgi gösteren değerli basın mensupları İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı basın açıklamamıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İyi Parti Milletvekili aday adaylığı basın açıklamamıza hoş geldiniz diyor, saygı sevgi muhabbetlerimi sunuyorum.

Sayın genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde kurulan siyasi hareketin içinde bulunmaktan, ülkenin geldiği mevcut duruma baktığımda şimdi ne kadar haklı olduğumu bir kere daha görüyorum

Adım Aydın Şahin, 1970 Gölköy doğumluyum  Ordu da yatırım uzmanlığı ve gayrimenkul danışmanlığı yapmaktayım.

İyi Parti Ordu il teşkilatının  kurucu üyelerinden olup yönetimlerde de bulunmak sureti ile partimizin ilimizde  bir adım daha öne geçmesinde elimden gelenin fazlasıyla yapmaya çalışan bir arkadaşınızım.

Partimizin 14 mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlernde İYİ Parti Ordu Millet Vekili Aday Adaylığı kararı almış ve Genel Merkezimize başvurmadan önce Sayın İl Başkanımın nezdinde, basınımızın ve sizlerin aracılığı ile Ordu kamuoyuyla paylaşmak istedim” dedi.

Şahin, açıklamasının devamında ise; “Milleti ayrıştıran, ehli olanın değil ,yandaş olanın devlet yönetiminde kadrolaştığı mevcut yönetim sisteminde devletin tüm hizmet organları en ufak artçı sarsıntıda yerle bir olmakta ve bedelini de 85 milyon olarak bizler ödemekteyiz.

14 Mayıs akşamı başta İYİ Parti teşkilatlarımızın çabasıyla, Millet İttifakı meclis çoğunluğu elde edecek, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bundan emin ve kararlıyız.

Millet Vekili sıralamasında yer alamasam bile, bu mücadele için seçilecek olan , sıralamaya giren aday arkadaşlarımla her zaman ve her yerde mevzu vatan ise gerisi teferruattır duygusu ile bu mücadeleyi sürdüreceğim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Başaracağız. Başaracağız. Başaracağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : AYDIN, ŞAHİN’DE, İYİ, PARTİ, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız