HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 10:56

ERDOĞAN, HAKEMLERDEN DERT YANDI

TFF 3.lig 3.grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor’un Başkanı Üzeyir Erdoğan hakemlerden dert yandı.                 Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanımız Üzeyir Erdoğan, sezon başından bu zamana kadar hakemlerin verdiği
ERDOĞAN, HAKEMLERDEN DERT YANDI

TFF 3.lig 3.grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor’un Başkanı Üzeyir Erdoğan hakemlerden dert yandı.

                Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanımız Üzeyir Erdoğan, sezon başından bu zamana kadar hakemlerin verdiği tutarsız kararlar ve takım içerisinde yaşanan talihsiz futbolcu sakatlıkları yüzünden takımımız şampiyonluk ve play off hedefinden uzak kaldı” dedi.

                Başkan Erdoğan, sezona büyük umutlarla kurdukları takımla hedefi olan bir ekip olarak başladıklarını ifade eden başkan Erdoğan, Fatsa Belediyespor Sosyal Medya Hesabında yer alan haberde daha sonra şunları vurguladı:

 “yönetim kurulunu oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde sıfırdan yirmiyedi transfer yaparak takımımızı kurduk. Evet talihsiz futbolcu sakatlıklarımız oldu ve bu durum hedefimizi dahada zorlaştırdı ancak inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik fakat Ligin daha ilk maçından başlayıp son maçına kadar hakemlerin tutarsız kararları ile hedefimize uzak kaldırıldık ve bunda da başarılı olundu. Büyük emek vererek kurduğumuz takımımız istediğimiz başarılı sonuçlar alamayınca önce teknik direktör değişikliği yaparak takımımızı en azından play Off oynatmak istedik. Fakat bu yapı nedense devamlı bizlerin başarılı olmasını istemediler. Bayburtspor maçında ise hakemin direk sonuca etki edecek kararları yüzünden yenildik ve bu durumdan dolayı çok üzgünüz.  Bu maçla ilgili algı yapmak isteyenler bilmeli ki Fatsa Belediyespor her zaman onuru ile mücadele etmiştir bundan sonrada bu duruşundan asla taviz vermeyecektir. Futbolcu arkadaşlarımızın bizlerde prim vs alacakları bulunmamaktadır. Uzun yıllardır bu takım düşme potasından uzak şekilde ligi bitirmiştir. Fatsa Belediyespor ligde kalıcıdır ve bundan sonra da şampiyonluk ve Play off hedefleri ile yoluna devam edecektir”

Anahtar Kelimeler : ERDOĞAN, HAKEMLERDEN, DERT, YANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız