HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2023 Pazar Saat: 14:59

ÜNYE’DE 108. YIL COŞKUSU

Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yıldönümü Ünye’de gerçekleştirilen çeşitli programlarla kutlandı. Genci yaşlısı herkes bu büyük zaferin yıldönümünde aynı heyecanla ile bir araya geldi. ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU
ÜNYE’DE 108. YIL COŞKUSU

Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yıldönümü Ünye’de gerçekleştirilen çeşitli programlarla kutlandı. Genci yaşlısı herkes bu büyük zaferin yıldönümünde aynı heyecanla ile bir araya geldi.

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU

Çanakkale Zaferinin 108’nci yıldönümü dolayısıyla Ünye’de programlar sabah saatlerinde başladı.  İlk olarak sabah namazına müteakip Ünye Büyük Camiinde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

ÜNYE CUMHURİYET MEYDANINDA TÖREN DÜZENLENDİ

Zaferin 108’nci yıldönümü dolayışla Ünye Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kurum amirleri, Gaziler, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdiler.

ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yıldönümü nedeniyle Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda bir program gerçekleştirildi. Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrencilerin sergilediği Çanakkale Oratoryosu büyük beğeni kazandı.

ŞEHİT KABİRLERİNE ZİYARET

Çanakkale zaferinin yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programlar kapsamında protokol şehit kabirlerini de ziyaret etti. Program kapsamında Şehit Aydın Türkmen ve Şehit Fatih Coşkan’ın kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ünye Kaymakamlığı Ve Ünye Belediyesi Tarafından Çanakkale Zaferinin 108’nci yıldönümü dolayısıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna yemek verildi.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, 108., YIL, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız