HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2023 Pazar Saat: 15:03

ŞANLTÜRK: KABADÜZ’DE DE HEP BİRLİKTE

MHP’nin, “Hep Birlikteyiz, Birlikte Başaracağız” yeni seçim sloganını Naci Şanlıtürk, Ordu’nun Kabadüz ilçesinde sürdürdü.
ŞANLTÜRK: KABADÜZ’DE DE HEP BİRLİKTE

MHP’nin, “Hep Birlikteyiz, Birlikte Başaracağız” yeni seçim sloganını Naci Şanlıtürk, Ordu’nun Kabadüz ilçesinde sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, hafta sonunu da yoğun programlarla geçirdi. Şanlıtürk, programları çerçevesinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin Ordu’da düzenlenen 108. Yıldönümü etkinlerine katıldı.

Programın ardından duygularını dile getiren Şanlıtürk; “Ordu Şehitliğinde düzenlenen; 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümü Anma Programına katıldık.

Başta Ulu Önder M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; Çanakkale Savaşı’nda kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek destan yazan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi.

Şehitlikte ki programın ardından beraberinde ki heyetle rotayı Kabadüz ilçesine çeviren Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “Bugün Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Meri Mevkiindeyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Kabadüz İlçe Başkanımız Turan Baş, Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte; Başköy Mahallesi Meri Mevkii'ndeki kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. 

Yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık.

Başta Kabadüz İlçe Başkanımız Turan Baş ve Başköy Mahalle Muhtarımız Halis Aktaş olmak üzere; tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi Kabadüz’de de hep birlikteyiz, Birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLTÜRK:, KABADÜZ’DE, DE, HEP, BİRLİKTE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız