HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Mart 2023 Çarşamba Saat: 13:14

NARKOTİK NEFES ALDIRMIYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili Ordu Valiliğinde şu açıklamalara yer verildi: İl Emniyet Müdürlüğü ta
NARKOTİK NEFES ALDIRMIYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili Ordu Valiliğinde şu açıklamalara yer verildi: İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 20.03.2023 ile 26.03.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde;

 

20.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

22.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

25.03.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

      

         

 

Anahtar Kelimeler : NARKOTİK, NEFES, ALDIRMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız