HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 12:42

SÜRE 12 NİSAN’A UZATILDI

2021-2027 dönemi Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllülük projelerinde lider, destekleyen ve ev sahibi kuruluş rolleri ile yer almış Kalite Sertifikasına sahip olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin Avrupa’nın çeşitli kentlerind
SÜRE 12 NİSAN’A UZATILDI

2021-2027 dönemi Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllülük projelerinde lider, destekleyen ve ev sahibi kuruluş rolleri ile yer almış Kalite Sertifikasına sahip olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin Avrupa’nın çeşitli kentlerinde yürütülecek olan ve önemli kazanımların el edilmesine imkân sunan gönüllülük projelerine katılım için 26 Mart olan son başvuru süresini 12 Nisan’a uzattı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda 18-30 yaş aralığında, daha önce uzun dönem (2 aydan fazla) bir ESC projesine katılmayan, yurtdışında gönüllülük projelerinde görev almak isteyen, takım çalışmasına hazır, sosyal projelerde çalışmak isteyen, Avrupa’yı tanımak, farklı ülkelerden gençlerle tanışmak ve yabancı dilini geliştirmek isteyen gençlerin Avrupa Birliği Gönüllülük projelerine katılmaya davet etti.

 SON BAŞVURU 12 NİSAN’A UZATILDI

  Başvuru şartları 18-30 yaş aralığında olmak, tercihen temel seviyede İngilizce bilmek ve tercihen yeşil pasaport sahibi olmak olarak belirlendi. Daha önce  26 Mart olan son başvuru tarihi alınan karar ile 12 Nisan 2023 saat 17.00’a uzatıldı.

 Başvurular için başvuru formu, Europass formatında Motivasyon Mektubu (İngilizce ve PDF) ile birlikte CV’nin (İngilizce ve PDF) [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere http://esc.ordu.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Anahtar Kelimeler : SÜRE, 12, NİSAN’A, UZATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız