HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 16:48

ALTINORDU ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirler ile de 7/24 sahada denetimlerini sürdürüyor.
ALTINORDU ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirler ile de 7/24 sahada denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta ekiplerince tüketici haklarının korunması açısından yasalara ve standartlara uygunluk kontrollerini sürüyor. Zabıta yaptığı denetimler ile hem vatandaşların sağlıklı ve standartlara uygun gıdaya erişimini hem de hizmet sektörünün yasalar çerçevesinde kesintisiz bir şekilde devamının sağlanmasına da katkı veriyor.

 FIRINLAR İLE PASTA VE TATLI İMALATHANELERİNE ÖZEL DENETİM

         Ramazan ayı öncesi periyodik denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta ekipleri, Ramazan’da vatandaşlardan daha çok ilgi ve talep gören ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimleri de titizlikle gerçekleştiriyor.

Ekipler, ilçede bulunan tüm fırınlarda; gıda, gramaj, hijyen, yetki ve fiyat denetimi gerçekleştirirken vatandaşların Ramazan ayında vazgeçilmezlerinden olan Pide üretimi ve satışı konusunda da özel denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekiplerine denetimlerde Ticaret ve Tarım Müdürlüğü ile Fırıncılar meslek odası yetkilileri de eşlik ediyor. Denetimlerden vatandaşlar da esnaflar da memnun.

Zabıta ekiplerince zincir marketler başta olmak üzere tüm gıda satışı yapan iş yerlerinde de fiyat ve irsaliye karşılaştırması ile kasa ve reyon arasındaki fiyat farkı olup olmadığı hususları denetlendi.

 BAŞKAN TÖREN “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ İNSANIMIZA YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

         Hem vatandaşların hem de esnafların haklarının korunmasına yönelik denetimler yaptıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “içerisinde bulunduğumuz bereket ve paylaşma ayı Ramazan-ı şerifin güzelliklerini vatandaşlarımız huzur içerisinde hep birlikte yaşasınlar diye aldığımız tedbirler çerçevesinde denetimlere devam ediyoruz. Denetimlerimiz ile hem esnaflarımızın haksız bir itham ile karşı karşıya kalmalarını önlüyor hem de bir olumsuzluğa izin vermiyoruz. Bu vesile ile çok değerli hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, ZABITADAN, RAMAZAN, DENETİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız