HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2023 Salı Saat: 12:10

ÖZÇELİK: POLİS TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını kutladı. Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanma
ÖZÇELİK: POLİS TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUZ


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını kutladı.
Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyoruz.
Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olmalarını dileyerek, başarılı hizmetler vermeye devam etmelerini arzu ediyoruz.
Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmaya devam edecektir.
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178.Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle; Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması kısacası İlimizde huzur ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Ordu İli Emniyet Mensuplarının Polis Haftasını kutluyor, görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyoruz.”

Anahtar Kelimeler : ÖZÇELİK:, POLİS, TEŞKİLATIMIZI, KUTLUYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız