HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2023 Salı Saat: 12:55

“POLİS TEŞKİLATINA GÜVENİMİZ TAMDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Polis Haftası nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında bulunan Polis noktalarını ziyaret etti.
“POLİS TEŞKİLATINA GÜVENİMİZ TAMDIR”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Polis Haftası nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında bulunan Polis noktalarını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, iftardan sonra ziyaretlerini sürdüren Şanlıtürk, polis noktalarındaki emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.
Şanlıtürk, burada yaptığı açıklamada; “Ülkemizin güven ve huzuru için 178 yıldır milletimizin yanında olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle ilimizin çeşitli noktalarında bulunan polis noktalarını ziyaret ettik.
Canından daha aziz bildiği bu vatan uğruna şehadete yükselen tüm polislerimize mübarek Ramazan ayında bir kez daha Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin” dedi.
Şanlıtürk, açıklamasında; “Yaklaşık iki asırlık bir ömre damgasını vuran Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.
“GÜVENİMİZ TAMDIR”
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır” diye konuştu.
“POLİS GÜCÜNÜ HALK VE KANUNLARDAN ALIR”
Şanlıtürk, açıklamasının devamında; “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.
Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin görevleri arasındadır. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür.
“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”
Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Bu nedenle ülkemizi bütün sıkıntılardan kurtarıp, güçlü, saygın bir ülke haline getirmek yönetimlerin en temel görevi ve hedefleri arasında olmalıdır.
Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum. Ordu emniyet hizmetlerindeki kalite ve güven ortamının sağlanmasında büyük bir özveri ile çalışan İl Emniyet Müdürlüğümüzü ve görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı diliyorum” şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız