HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 16:36

ALTINORDULULAR, GÖNÜL SOFRALARINDA BİR ARADA

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrileri ile iftar sofralarında bir arada. Günören ve Karaağaç mahallelerince düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Başkan Aşkın Tören, “komşularımızı, akrabalarımızı, büyüklerimiz
ALTINORDULULAR, GÖNÜL SOFRALARINDA BİR ARADA

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrileri ile iftar sofralarında bir arada. Günören ve Karaağaç mahallelerince düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Başkan Aşkın Tören, “komşularımızı, akrabalarımızı, büyüklerimizi adeta birkaç nesli ve kuşağı bir araya getiren mahalle iftarlarımızda hemşehrilerimiz ile aynı sofrada buluşmanın bahtiyarlığını yaşıyorum” dedi.

Yüzlerce mahalle sakini ve havzada bulunan mahalle muhtarlarının da yer aldığı iftar programlarında Başkan Aşkın Tören’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Programlara katılanlar ile tek tek ilgilenen Başkan Tören “İyi günde kötü günde daima Altınordulular ile bir ve beraberiz. Hemşehrilerimiz ile gönlümüz bir, soframız bir, duamız bir, büyük bir aileyiz biz” şeklinde konuştu.

 

GÜNÖREN VE KARAĞAÇ’DA MAHALLE İFTARLARI COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ

 

Günören ve karaağaç mahalle iftarlarında konuşan Başkan Tören “Öncelikle bu organizasyonların gerçekleşmesinde emeği olan başta mutfakta annelerimize, kadınlarımıza sonra organizasyonun merkezinde bulunan muhtarlarımıza, heyetine ve yine mahallelerimizin her bir ferdine emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İftar sofrası etrafında çok kıymetli annelerimizi, Hanımefendileri görüyorum. Büyüklerimizi, yaşlı amcalarımızı, genç arkadaşlarımızı görüyorum. Dostlarımı gönüldaşlarımı görüyorum. Bu vesile ile böylesi güzide bir ortamı oluşturduğu için sayın muhtarlarımıza ve emeği geçen çok kıymetli komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tören “Yardımlaşmanın dayanışmanın cömertliğin paylaşmanın merhametin ete kemiğe büründüğü 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’da hemşehrilerimiz ile bir arada olmak hakikaten benim adıma büyük bir onur. Yüce Allah devletimizin dirayetini milletimizin hamiyetini, birliğini ve beraberliğini güçlendirsin ve artırsın. Rahmet afiyet bereket yardımlaşma ve dayanışmanın en zirvede olduğu bu günlerde artık elveda ya şehri ramazan dediğimiz günlerin de son demlerindeyiz. Mübarek Kadir gecemiz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 

“BİZİM DAVAMIZIN ÖZÜ MUHABBET MAKSADIMIZ İNSANA HİZMETTİR”

 

Ramazan ayının son günlerinin yaşandığını hatırlatan başkan Tören konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Her birimize, ülkemize, insanımıza insanlığa şehrimize, köyümüze komşumuza sağlık esenlik huzur barış kardeşlik refah getirsin. Şefkatte, merhamette, hizmette ve hikmette hep bir arada olmayı yüce Allahtan niyaz ediyorum. Bizim davamızın özeti muhabbettir maksadımız insanımıza hizmet etmektir. Rabbim birliğimizi mahallelerimizin bu beraberliğini hiç bozmasın inşallah. Kuşaklardan kuşağa devam eden bu geleneklerimizle birlikte ocaklarımızı tüttürsün. Rabbim İnşallah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı yaptığımız dualarımızı kabul eylesin. İnsanımızın ve ülkemizin her daim yanında olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDULULAR, GÖNÜL, SOFRALARINDA, BİR, ARADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız