HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2023 Pazar Saat: 13:05

ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ

İYİ Parti 28. Dönem 2. Sıra Ordu Milletvekili adayı Onur Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ

İYİ Parti 28. Dönem 2. Sıra Ordu Milletvekili adayı Onur Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Şahin, mesajında iktidara yüklenerek okullarda Andımızın okutulmasını kaldıran, Ne Mutlu Türküm Diyene ifadesini soyutlayan ve bayramlarımızı sıradanlaştıran, manevi coşkularımızı, sevinçlerimizi söndüren zihniyete 14 Mayıs’ta son vereceklerini söyledi.

Şahin mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve güven dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan’ı çocuklarımıza dünyada kutlanan ilk çocuk bayramı olarak armağan etmesi özel bir anlam taşımaktadır. Atatürk’ün çocuklara ‘gelecek’ olarak baktığının en önemli göstergesi olan bu bayram, çocuklarımızın geleceğini karartmak isteyenlere her zaman bir uyarı niteliği taşımaktadır.

Atatürk’ün  ‘Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir’ sözünü unutmamalı, ulusal egemenliği koruyup kollamaları için çocuklarımıza ve geleceklerine sahip çıkmalıyız. Çocuklarımız 14 Mayıs’tan sonra, “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” sözünü daha gür daha haykırarak söylemeye devam edecektir. Ne Mutlu Türküm diyerek Türk olmanın haklı gururunu yeniden yaşayacaklardır. Artık bayramlarımız, çocuklarımızın ve milletimizin kursağında kalmadan, coşku ve heyecanla yaşanacaktır.

İYİ Parti, Atatürk’ün mücadelesini verdiği tam bağımsızlığın, ulusal egemenliğin ve bireyin özgürlüğün; çocuklarımızın geleceğini inşa ederken özgür ve özgüvenli olmaları sağlanarak güvence altına alınacağını öngörmüştür.

Çocuklar geleceğimizin sahibidir. Onların eğitimini, sağlığını ve güvenliğini sağlamak için ulus olarak el ele vermeliyiz. Her alanda olduğu gibi özellikle eğitimde fırsat eşitliği, çocuklarımızın en önemli haklarından biridir. Çağdaş eğitim düzeyi, ülkemizde demokrasinin de gelişmesine de katkıda bulunacaktır. Bunun için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.

Ulusal değerlerin aşındırılmaması ve çocukların bayram sevincinde bir yaşam sürmesi dileğiyle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız