HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 15:40

BAHÇELİ: VERİN OYUNUZU, BOZUN KİRLİ OYUNU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Ordululardan destek sözü alarak, “Verin oyunuzu, bozun kirli oyunu” diye kon
BAHÇELİ: VERİN OYUNUZU, BOZUN KİRLİ OYUNU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Ordululardan destek sözü alarak, “Verin oyunuzu, bozun kirli oyunu” diye konuştu.

Seçime üç gün kala miting programlarını Doğu ve Orta Karadeniz’de sürdüren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ordu Cumhuriyet Meydanında 10 Binlerce insanın katıldığı mitingde konuşarak Millet İttifakına ağır eleştirilerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Milletvekili adaylarının 14 Mayıs’ta ezici bir çoğunlukla parlamentoya girmesi gerektiğinin önemini defalarca yineleyen Bahçeli, MHP’nin Ordu Milletvekili Adaylarına da Orduluların sahip çıkmasını istedi.

Bahçeli’nin konuşmasında öne çıkan başlıklar ise şu şekilde sıralandı:

Aziz vatandaşlarım muhterem Ordulular, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Ordu'da hayat mücadelesi veren tüm vatandaşlarımızı bağrıma basıyorum. Üç gün sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini diliyorum.

‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ Ordu Mitingi'nde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun teröristlerle yol yürüdüğünü ve zalimlerin kontrolünde olduğunu belirterek "Bu nedenle Kılıçdaroğlu, paravan, kumandalı, kukla ve 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmış, onların dümen suyuna girmiştir" dedi.

"14 MAYIS'I KUNDAKLAMAK İÇİN KARANLIK ELLER DEVREDE"

14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları iş başındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, ajan provokatörler, bölücü çevreler Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindeler.

"MİLLET İRADESİNE KET VURAMAYACAKLAR"

Ne yapsalar boş. Hangi iftirayı atsalar boşuna. Milletin iradesine ket vuramayacaklar. Türkiye’nin hızını kesemeyecekler. Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. 

SARSILMAZ BİR DURUŞ SERGİLEYECEĞİZ"

Türk milleti sandığın başında Türkiye'nin gelecek yüz yılını oylayacaktır. İnanıyorum ki Ordu gerekeni yapacaktır, Karadeniz şahlanacaktır. 14 Mayıs'ı karalamak için karanlık güçler, namussuz montajcılar iş başındadır. Ancak hangi iftirayı atsalar boşuna. Türk milletinin zaferini önleyemeyeceklerdir. Kaos arzulayanlara karşı sarsılmaz bir duruş sergileyeceğiz.

14 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiline hazır mısınız, sandığa gidecek misiniz, Ordu milletvekillerimizi destekleyecek misiniz, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'ı destekleyecek miyiz? Ordulu kardeşlerimiz sıra sizde.

MHP ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Maruz kaldığımız stratejik tehditler, küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir.

"KILIÇDAROĞLU PARAVAN, KUMANDALI VE KUKLA ADAYDIR"

Kılıçdaroğlu, teröristlerle yol yürümektedir. Zalimlerin kontrolündedir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu, paravan, kumandalı, kukla ve 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmış, onların dümen suyuna girmiştir.

Çağrımız Türk tarihinin, kutlu ceddimizin, Cumhur ittifakının, şehit yavrularımızın çağrısıdır. Çağrımız istikbale doğru kenetlenme ve tek nefes halinde yürüme çağrısıdır. MHP ve Cumhur ittifakı ülkemizin bağımsızlığı için geçmişten daha önemli bir görevi üstlenmiştir. Milli gelecek projelerimizi, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler ayan beyan ortadadır. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu kukla adayıdır, paravan adayıdır.

Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmıştır. Aziz Atatürk'ün kurduğu parti HDP ile tek yumurta ikizlerine dönüşmüştür. İBB Başkanının yol açtığı provokasyonun ardından FETÖ'cüler çıkmıştır. Ordu'da CHP'ye oy vermiş kardeşlerimize sesleniyorum. Gelin Atatürk'ün emanetlerine birlikte sahip çıkalım.

CHP VE İP YOLDAN ÇIKMIŞTIR

CHP ve İyi Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti, yanlarına da Kandil ve Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadır. Oyun büyük, senaryo karanlıktır. Tehlike, Zillet İttifakı’nda düğümlenmiştir.

"HAİN NEREDEYSE ORASI TEMİZLENECEK"

CHP, savunma sanayii ürünlerinden korkmuştur. Hain neredeyse orası temizlenecektir. Kanlı ve kalleş döngüye son vereceğiz, bunu birlikte başaracağız. Terör örgütünü yıkıp geçeceğiz.

"TERÖR BELASINDAN KURTULACAĞIZ"

Yaşanan provokasyonların iç yüzüne bakıldığında Kılıçdaroğlu'nun her fırsatı ganimet olarak gördüğü ortadadır. Gabar'da bulunan petrol zillet ittifakının uykularını kaçırmaktadır. Karadeniz'den çıkan doğalgaz zillet ittifakını rahatsız etmektedir. Terör neredeyse hedefimiz orası olacaktır. Cumhuriyetin yeni yüzyılında Allah'ın izniyle terör belasından kurtulacağız. Egemenlik haklarımıza sahip çıkacağız. Kılıçdaroğlu 6 Mayıs'ta her hakkı teslim edeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu haklarını teslim edeceğin kimlerdir? Türkiye'de hakkı hukuku yenilen kimse yoktur. Hukukun üstünlüğü de hakimdir. Hak ve hukukun konusu teröristler midir. Terörist Demirtaş'ı serbest bırakmak hangi hukukun gereğidir? Türkiye'de bölücülerin değil milletin hukuku geçerlidir. İYİ Parti de aynı melanet yolun yolcusudur.

Bunların alayı istikametini kaybetmiştir. İlk kez oy verecek genç kardeşlerim, varlığımızı, müdafaamızı birlikte verelim. 5 milyonun üzerinde gencimiz ilk defa oy verecektir. Karadeniz'in incisi Ordu, zillete prim vermez. Soruyorum sizlere Milliyetçi Hareket Partisi'ne 'evet' mi, Cumhur ittifakına 'evet' mi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'a 'evet' mi?

"HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE"

Biz önce ülkem sonra partim ve ben anlayışına sahibiz. Diyorum ki devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Devletin gücü, milletin ferasetiyle hep birlikte sorunları aşarız. Hep birlikte Türkiye'yiz, hep birlikte Türk milletiyiz. Türkiye düşmanlarına karşı bir miyiz, terör örgütlerine, emperyalistlerin oyunlarına karşı beraber miyiz?

Terörizm sınırları değiştirmenin bahanesidir. Terörizm hedef ülkelerin iç işlerine karışmanın ve zaman içinde de ele geçirmek olarak değerlendirilmektedir. Bu maskenin adı 'Yeni dünya düzenidir'. Buna karşı olan liderler istenmemektedir. The Economist dergisi, 'Erdoğan gitmelidir' demektedir. Kullanılmaya müsait Kılıçdaroğlu da desteklenmektedir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a bunlar diş geçiremezler baş eğdiremezler.

Şimdi son kez bir daha soruyorum. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiline hazır mısınız, Evet… sandığa gidecek misiniz, Evet… Ordu milletvekillerimizi destekleyecek misiniz, Evet… Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'ı destekleyecek miyiz? Evet… Ordulu kardeşlerimiz sıra sizde. Hepinizi sevgi, saygı ve şükranlarımla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAHÇELİ:, VERİN, OYUNUZU, BOZUN, KİRLİ, OYUNU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız