HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 13:15

“ ŞEHRİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark başta olmak üzere Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve kadınlara özel Kadınca Yaşam Merkezi’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek yılsonuna kadar te
“ ŞEHRİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark başta olmak üzere Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve kadınlara özel Kadınca Yaşam Merkezi’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek yılsonuna kadar tesislerin hizmete açılacağını söyledi.

Son yıllarda sosyal tesislerde yapılan atılımlarla Ünye’de önemli ihtiyaçlar tek tek giderilirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlatılan 3 önemli proje daha ilçeye kazandırılıyor. Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark, kadınlara hizmet verecek olan Kadınca Yaşam Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatları eş zamanlı olarak devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, projelerin tamamlanmasıyla ilçede 3 önemli ihtiyacın giderileceğini belirtti.

BATIPARK’TA İŞLER YOLUNDA

Ünye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Gölevi Mahallesi’nde 70 dönümlük denize sıfır alanda kurulacak olan Batıpark, kentin vizyonuna da katma değer sağlayacak. Yüklenici firma çalışmalarını sürdürürken Başkan Tavlı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Tavlı, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çıktığımız yolda önemli mesafeler kat ettik. Sosyal tesislerimizdeki yenilenmenin ardından şimdi de kentimize değer katacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Batıpark projemizde de engelsiz plajdan karavan parka, Ünye manyetik kum havuzlarından sosyal tesislere kadar birçok donatı yer alacak. Şehrimize değer katacak projemizi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden ilçemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Batıpark projesinde, “Seyir terasları, piknik alanları, engellilerin plaj içerisinde rahatlıkla gezebileceği ve denize girebileceği platformlar, çocuk oyun alanları, voleybol ve basketbol sahaları, tematik kumul bahçesi, karavan park alanı, otopark, manyetik siyah kum terapi havuz alanı, tuvalet, duş, büfe, hediyelik ve yöresel ürün satış reyonları ve gezinti rotaları” yer alacak.

KADINLARA ÖZEL KADINCA YAŞAM MERKEZİ

Ünye Belediyesi kadınların rahatça dinlenebileceği ve etkinliklerini gerçekleştirebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor. Kadınlar Lokali ve Kadınlar Plajı hizmet vermeye devam ederken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışmaları başlayan Kadınca Yaşam Merkezi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Gölevi Mahallesi’nde denize sıfır alanda kurulan Kadınca Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Tavlı, “Hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yaparak onlara stres atmaları, rahatça dinlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Bu tesisimizi de yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız. Tesisimiz Ünye’mize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

YARI OLİMPİK HAVUZUNDA TÜRK HAMAMI

Ünye Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Gölevi Mahallesi’nde bulunan tesis hızla yükselirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı inşaatta incelemelerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : , ŞEHRİMİZ, HER, GEÇEN, GÜN, BÜYÜYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız