HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 11:54

SEL FELAKETİ İÇİN EL ELE VERDİLER

Yavaş ve Aşağıyavaş Mahallelerinde aşırı sağanak yağıştan dolayı meydana gelen su taşkını sebebi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekipler sahada. Dün
SEL FELAKETİ İÇİN EL ELE VERDİLER

Yavaş ve Aşağıyavaş Mahallelerinde aşırı sağanak yağıştan dolayı meydana gelen su taşkını sebebi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekipler sahada.

Dün gece yarısından itibaren başlayan ve sabah saatlerinde şiddetini artırarak devam eden sağanak yağış nedeniyle Yavaş, ve Aşağıyavaş Mahalleleri başta olmak üzere, Bolaman, Ilıca havzalarında yağışın başladığı andan itibaren Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi, OSKİ ve AFAD koordinasyonunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

“VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”

14 ayrı noktada heyelan dolayısı ile yolların kapandığını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Evet sel afetinin yaşandığı Yavaş ve Aşağıyavaş mahallelerimizdeyiz. Özellikle aşırı yağışlardan kaynaklı ciddi heyelanların, yolda kalmaların yaşandığı mahallemizde AFAD’ın koordinasyonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimizde burada. Fatsa belediyemiz tüm imkânlarıyla burada. Bölgede mahsur kalan 2 vatandaşımız vardı. Onların şuanda kurtarılması sağlandı. Yaklaşık 14 ayrı noktada yolun kapandığı yerler var. 10 ayrı noktada tüm iş makinalarıyla yollar açılmaya başlandı. Selin ortasında, heyelanın ortasında kalan bir aile vardı inşallah kısa sürede ona da ulaşacağız. Özellikle bu bölgedeki yoğun yağışlardan kaynaklı Ilıca merkezi ve Fatsa Ilıca deresine doğru yoğun bir sel geliyor. Bu vesileyle de o bölgede gerekli uyarıları yaptık. Vatandaşlarımızı özellikle dere yataklarından uzak durması noktasında bir kez daha uyarmak istiyorum. Bu gece sabaha kadar devam edecek yağışta yine sel ve su taşkınları ilçemizin farklı mahallelerinde de gerçekleşebilir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, mahsur kalan vatandaşlarımıza da kısa süre içerisinde ulaşmayı ümit ediyorum. Geçmiş olsun.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SEL, FELAKETİ, İÇİN, EL, ELE, VERDİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız