HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Temmuz 2023 Salı Saat: 15:46

SELİN TAHRİBATI ONARILIYOR

Fatsa Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası oluşan tahribatı hızlı bir şekilde onarıyor. Bir yandan onarım çalışmaları yaparken, bir yandan da sel nedeniyle çamur olan noktaları temizliyor.  3 gün üst üste yağan yoğun yağmur yağı
SELİN TAHRİBATI ONARILIYOR

Fatsa Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası oluşan tahribatı hızlı bir şekilde onarıyor. Bir yandan onarım çalışmaları yaparken, bir yandan da sel nedeniyle çamur olan noktaları temizliyor. 

3 gün üst üste yağan yoğun yağmur yağışı nedeniyle yaşanan sel afeti, cadde ve sokakta tahribatlara neden oldu. İlk günden çalışma başlatan Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; greyder, kepçe ve temizlik araçlarıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan sel sonrası bozulan yollar düzeltilirken, diğer yandan sel sonrası oluşan görüntü kirliliği ortadan kaldırılıyor. Sel felaketinin başladığı ilk saatlerden itibaren Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece boyunca müdahalede bulunarak felaketin etkilerini en aza indirmeye çalıştılar ve meydana gelen mağduriyetleri gidermek için büyük çaba sarf ettiler. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri selden dolayı çamur olan noktaları yıkayıp temizlediler. Vatandaşların evlerine ve bahçelerine biriken çamurları temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Anahtar Kelimeler : SELİN, TAHRİBATI, ONARILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız