HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2023 Salı Saat: 09:43

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HAYALLERİ  BİLE YIKILSA Mevkie değil, insanlığa değer verenler ile onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayanlar ,her şeye yetecek. Bugün, hayalleri  bile yıkılsa.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HAYALLERİ  BİLE YIKILSA

Mevkie değil, insanlığa değer verenler ile onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayanlar ,her şeye yetecek. Bugün, hayalleri  bile yıkılsa.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Tüm dünya ile birlikte küresel ekonomik dalgalanmaları ve afetleri yaşadığımız bu zor dönemlerde hem hizmetlerden ödün vermedik hem yatırımlardan geri durmadık hem de vatandaşımıza asla sırtımızı dönmedik. Meclisimizin bu konudaki iradesi ve desteği anlamlıdır, önemlidir. Bizim insanımız bunun daha fazlasını hak ediyor.  Bizler de imkân ve kabiliyetlerimiz ölçüsünde, yetkilerimiz doğrultusunda hem hizmet edeceğiz hem yük alacağız hem de bu şehri yaşanabilir bir kent kılmak için alın terimizle akıl terimizle bir birimizle dayanışma içerisinde durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu şehrin her bir insanı bizim için aziz ve değerlidir. Geleceğin şehrini hep birlikte inşa edeceğiz. Şehri inşa etmek sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değildir. Aynı zamanda insanı ihya etmek ve gönüller yapmakla mümkündür.  Bu şehirde üreteceğiz, bu şehirde birlikte yaşama iradesini güçlendireceğiz, bu şehirde yaşamak için sebeplerimizi çoğaltacağız. Bu şehrin insanına, bu şehrin toprağına bu şehrin geleneklerine bu şehrin geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız.  Göreve geldiğimiz günden itibaren geçerli olacak bu katılım payı ile ilgili kararımızın bir kez daha şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” (Aşkın Tören Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Güzel günlerin eşeğindeyiz ama hep eşeğinde.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİANCO  VİTA

Sahipliğini hoş sohbet  Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96  ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

YAĞMUR KİTAPEVİ

İşletmeciliğini  35 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitapevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne hayırlı ve bol  kazanç diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor

             Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Gurur Şarküteri ve Tekel bayii, Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veriyor.

 Her gece 22.00’ye kadar da müşterilerine hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine  214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Şah Video CD market, 30 yıllık tecrübe Murat Şahin’in önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

                Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, Zübeyde Hanım Caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin de geç saatlerine kadar da hizmet veren Şah Video  CD market, 214 18 15 ve 0544 214 427 98 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video CD Markete hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yazdıklarını ve söylediklerini  inkar edecek kadar korkak yaşayanların; bahanesi bol olur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendisiyle bile barışık olmayan sığ beyinler;, sözlerle kendilerini aldatmaya bayılıyor. Her şey göz önünde olsa da işine geldiğini kadarını görüyor.

 

 

HARBİDEN

Boş ver! Yaşa gitsin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-TFF 3.Lig’de mücadele eden  52 Orduspor’un son beş sezonda 14 farklı teknik direktörle çalıştığını, bu teknik adamlarının isimlerinin ise  Cahit Terzi ile başlayan teknik direktör sürecinde Ordu ekibi Mustafa Özer, Nihat Balan, Mehmet Ali Karaca, Cüneyt Aksu, Telat Özden, Ergin Döner, Ali Rıza Sinan Bayraktar, Bora Marangoz, Atilla Yücel, Hüsnü Karakoyun, Cüneyt Tiryaki, Hasan Erkin Şimşir, Ahmet Taşyürek ve Yavuz İncedal’ın olduklarını,

**************************

x-A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 21 Kasım’da Galler ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın yeri belirlendiğini, Galler Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, müsabaka Cardiff City Stadyumu’nda oynanacağını  ve TSİ 22.45’te başlayacağını,

**************************

x-Türkiye’nin, 85 milyon 279 bin 553 kişi nüfusu ile nüfus büyüklüğüne göre 194 ülke arasında 18. sırada yer aldığını,

**************************

x-Trendyol 1.lig’in 2023-2024 sezonun da , 18 takımla oynanacağını,  2 takımın doğrudan Süper Lig’e yükseleceği 1. Lig’de 1 takım da play-off maçları sonrası belirleneceğini, son üç sırada yer alan takımlar ise 2. Lig'e düşeceğini,

************************

x-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın , 2023-2024 Umre Dönemi’nin 15 Ağustos itibariyle başlayacağını duyurduğunu,

************************

x-Trendyol 1. Lig 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ligin ilk yarısı 23, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde oynanacak olan 17 hafta müsabakaları ile sona ereceğini,  Ligin ikinci yarısı 12, 13, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde oynanacak 18. Hafta müsabakalarıyla başlayacak ve normal sezon 12 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceğini, ardından play off müsabakaları oynanacağını,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, sağlıklı yaşamı desteklemek ve spor kültürünü şehre yaymak amacıyla “Sabah Sporu” sloganıyla ücretsiz etkinlik düzenleyeceğini, Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek olan projenin  ilk etapta Altınordu, Fatsa ve Ünye’de  düzenleneceğini,

************************

x-Türkiye’nin Dünya’nın en güçlü pasaportu sıralamasında 50.sırada yer aldığını,

************************

x-Vali Tuncay Sonel’in yaptığı açıklamaya göre, Ordu’da 32 Milyar 700 Milyon lira tutarında 368 kamu yatırımının devam ettiğini ,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız