HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 09:44

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BIRAK GİTSİN HAYATI AKIŞINA Haklının yanında haksızın karşısında; bırak gitsin hayatı akışına... Gün ne getirirse başımız, gözümüz üstüne...    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BIRAK GİTSİN HAYATI AKIŞINA

Haklının yanında haksızın karşısında; bırak gitsin hayatı akışına... Gün ne getirirse başımız, gözümüz üstüne...

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Lozan Antlaşması, 24 Temmuz 1923 tarihinde İsviçre'nin Lozan şehrinde, Türkiye  Büyük Millet Meclisini  temsilen İsmet Paşa ve temsil heyeti, Britanya İmparatorluğu, Fransız Cumhuriyeti, İtalya Krallığı, Japon İmparatorluğu, Yunanistan Krallığı, Romanya Krallığı ve Sırp, Hırvat ve Sloven Krallığı temsilcileri tarafından, Leman Gölü kıyısındaki görüşmelerde, Mustafa Kemal Atatürk'ün İsmet Paşa'ya vermiş olduğu direktifleri ve İsmet Paşa'nın kendinden emin kararlı duruşu ile elde edilen bu başarılı antlaşma Türkiye Cumhuriyeti'nin  Tapusudur. Bugün ülkemizde rahatça yaşaya biliyor ve kutsallarımıza sahip çıkabiliyorsak, istediğimiz gibi ibadet edebiliyor ve her zaman söylendiği gibi  ezan susmuyorsa bu sayededir. Lozan Barış Antlaşması'nın 100.yılında  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Lozan Barış Antlaşması'nın kahramanı İsmet İnönü Paşa'yı saygı ve rahmetle anıyoruz ruhunuz şad olsun.”

(Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu Şube Başkanı Nilhan Emeç)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE!Kim kime dum duma yaşıyoruz işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür  Mahmut Özel ve eşi Ayşen Özel’in önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine,  225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler dileklerimizi iletiyoruz.

            BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Ali Ekrem Aktürk ile hoş sohbet eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi Kitap ve kırtasiyeye hayırlı kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve sahipliğini de hoşsohbet Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                 Ayrılmaz çalışan Kiziroğlu Namık Gürdal’ın da görev yaptığı Osmanoğlu ticarete 214 73 66 ve 0533 684 74 89   nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, sahip ve çalışanlarına da bolk kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Aklını kullan, aklınla kötünün karşısında iyinin yanında ol.

 

 

O GÜN BUGÜN

Keşke, sokağa çıkarken bile annelerimizin uyardığı çocuklar olarak kalsaydık. Belki, ‘Kardeşçe’ yaşamasını becerirdik.

 

 

HARBİDEN

Senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu 1. Amatör Kümede 2023-2024 sezonun da mücadele edecek takımların grupları belirlendiğini,  toplam 27 takımın mücadele edeceği Ordu 1. Amatör Kümede A, B ve C grubunda yer alan takımların isimleri şöyle:

A GRUBU: Korgan Belediyespor, Aybastıspor, Kumruspor, Gülyalı Bozkurtspor, Dumlupınarspor, Yeşilordu Futbol Kulübü, Mesudiyespor, Kirazlimanıspor ve Saraycık Belediyespor .

B GRUBU: Orduspor, Esnafspor, Demirspor, Çamaşspor, Doğaspor, Gülyalı Turnasuyuspor, Kabadüz Belediyespor, Çatalpınarspor ve Gölköyspor.

C GRUBU:  Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, Ordu Gücü Futbol Kulübü, Fatsa Yaşamspor, 52 Yalıköyspor, Eskipazarspor, Galataspor, Ulubey Belediyespor, Ünye Gençlerbirliği ve Kotyora Futbol Kulübü.

*************************

x-Ay-yıldızlılar, 100 yıllık tarihinde 337'si resmi, 279'u özel toplam 616 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 239 galibiyet, 145 beraberlik ve 232 yenilgi yaşadığını,  Milli takımın , 263'ü deplasmanda, 269'u evinde, 83'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 839 gol attığını ve  kalesinde  de 880 gol gördüğünü,

*************************

x-Ordu´da 8-10 Temmuz tarihlerinde etkili olan sağanakla birlikte yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili hasar tespit çalışması tamamlandığını,  Vali Tuncay Sonel’in , taşkın nedeniyle su baskını yaşanan 185 evdeki eşyaların zarar gördüğünü, 455 iş yeri, 62 araç, 1931 dekar tarım alanı hasar alırken, bine yakın canlı da telef olduğunu açıkladığını, Sonel’in , bugüne kadar 185 ev ile kaskosu olmayan iş yerlerine toplamda 11,5 milyon TL ödeme yapıldığını söylediğini,

*************************

x-Aile hekimleri ve aile sağlığı merkezi çalışanlarının grev yapacakları için  1-2 Ağustos tarihlerinde hizmet vermeyeceklerini,

*************************

x-Ordu Üniversitesi’nin , fakülte ve yüksek okullarda görev yapacak 13 profesör ile 19 doçent alımı gerçekleştirileceğini,

*************************

x-Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesince yaz döneminde okul bahçelerinin halka açık ücretsiz otopark olarak kullanılmasına karar verilmesinin yerinde bir karar olarak değerlendirildiğini,

*************************

x-'Yeni Fidangör' olarak bilinen İsmet Paşa Caddesi’ni yenilemek için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  çalışma başlattığını,

************************

x-Ordu il merkezi ve ilçelerinde fındık hasadının, sahil kesiminde (0-250 metre) 12 Ağustos, orta kesimde (251-500) 17 Ağustos ve yüksek kesimlerde (500 metre üzeri) 25 Ağustos'ta yapılmasının kararlaştırıldığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız