HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 09:38

GAZİ VURUŞU

    CANSİPER YA İNSAN OLUN YA DA İNSAN OLUN Şahsi çıkarı hep önde koşturan, onur, hasiyet ve şeref defterini kapatan sığ beyinler. Ölüm de var. Ya insan olun ya da insan olun.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CANSİPER

YA İNSAN OLUN YA DA İNSAN OLUN

Şahsi çıkarı hep önde koşturan, onur, hasiyet ve şeref defterini kapatan sığ beyinler. Ölüm de var. Ya insan olun ya da insan olun.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“İklim değişikliğini artık bundan sonra kitaplarda ya da televizyon programlarında ya da herhangi bir tartışmada konu olmaktan daha ziyade hayatımızın içerisinde görmeye başlayacağız. Bu ne demek? Artık yağış rejimlerinin değişmesi demek. Sıcaklık parklarının artması demek. Yani toplamda Ordu’ya bir yıl içerisinde 100 kilogram metrekareye yağdığını düşünelim ama bir bakacaksınız belki onun tamamı sadece Altınordu’ya yağdı, geri kalanına yağmadı, yani böyle dengesizlikler göreceğiz. Dolayısıyla iklim değişikliği konusunda da bundan sonra hepimize gerekli tedbirleri almak ve dikkatli olmak mecburiyeti var.

Bugün fındığı 3 birime satıyorsanız, bunu 13 birime çıkartacak yolları, yöntemleri bulmanız gerekir. Onun için de ürünü katma değerli hale getirmeniz gerekir. Çünkü bu değer zinciri dediğimiz şey son üründe eğer siz bunu 10 kat daha fazlaya satıyorsanız, o üreticiye 10 kat daha fazla gelir olarak yansıyor. Bunu küçümsemeyelim, bunu sadece söylenmiş bir söz olarak almayalım. Hepimizin mecburiyeti ve mükellefiyeti var ki bu ürünü dünyada bir numara üreticisiyiz ve yüzde 70’i ülkemizde üretiliyorsa, biz bu katma değeri 10 katından daha fazlasını arttırmakla mükellefiz, böyle bir zorunluluğumuz var. Biz bu konuda gerçekten kafa yoruyoruz. Kaynaklarımız var, gücümüz var, enerjimiz var, dava şuurumuz.” (Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sevmesini bile beceremeyenleri o adar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

AYAR SAATCİ

Sefer ve Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya  devam ediyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi hoş sohbet isim  Salim Türkeli ‘nin yaptığı Türkeli kundura, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda  hoş sohbetinde adresi olan ve Ayhan Demir’in de çalıştığı  Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kahve denilince akla gelen isim olan İmren Kurukahveci, kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi  imren kuru kahveci Hükümet caddesi NO: 4-A adresinde hizmet veriyor.

 İmren Kurukahveci sahibi Mehmet Akyurt ve oğlu Muharrem Akyurt’a, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Hijyenik bir ortamda hizmet veren İmren kuru kahve sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ

Sahipliğini yılların tecrübesi Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

 “Sevgi, saygı ve hoşgörü” fakirlerinin bol olduğu bir ülkede; yarınlar ancak lafla güzel olur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Doğru söz yemin istemez. Bil ve yemine gerek kalmayacak kadar sözlerine sadık ol.

 

 

HARBİDEN

Kendi eksiklerine bakmadan, başkalarında mucizeler arama.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın; fındık alımlarına yönelik yaptığı açıklamada; ”Ağustos ayının 21’i itibariyle Toprak Mahsulleri Ofisi’ alımla ilgili kendi alım yerlerini açmış olacak. 28’in den itibaren de alıma başlamış olacak. Gerektiği kadar, gerektiği yerde alım yerlerini açacağız” dediğini,

**********************

Bu yıl üniversite kayıt tarihlerinin 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı YKS tercih sonuçlarının 14-18 Ağustos tarihlerinde açıklanması beklendiğini,

**********************

x-Valiler Kararnamesine göre, Ordu'nun komşu illerinde görev yapan valilerin Ordulu olduklarını, görev yerlerine yeni atanan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Samsun Valisi Orhan Tavlı Ordu nüfusuna kayıtlı ve ataması gerçekleşmeyen ve Valilik görevine Tokat’ta devam eden Numan Hatipoğlu’da Ordulu olduklarını,

**********************

x-Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Galatasaray'ın Olimpija Ljubjana galibiyeti, Beşiktaş'ın Neftçi Bakü galibiyeti, Fenerbahçe'nin Maribor galibiyeti ve Adana Demirspor'un Osijek galibiyeti sonrası Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında 1 basamak yukarı çıkarak 10'uncu basamağa yerleştiğini,

**********************

x-21 Haziran 2020 tarihinde Ordu’da göreve başlayan  ve Maliye Başmüfettişi olarak  merkeze çekilen Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Ordu’da 3 yıl 1 ay 17 gün süreli görev yaptığını,

**********************

x- 1. Amatör Küme ’de mücadele eden efsane Orduspor’un ana sponsoru Çamsan A.Ş. olduğunu, takımın tüm giderlerinin  Çamsan tarafından karşılanacağını,

**********************

x-Yalova valisi iken Ordu valiliğine atanan Vali Muammer Erol’un  1962 yılında Kayseri’nin Bünyan ilçesinde doğduğunu,

***********************

x-Vali Sonel’in yaptığı açıklamaya göre, efsane Orduspor’un borcunun 56 milyon lira olduğunu, bu paranın 5 milyon lirasının ise vergi ve SSK borçlarından oluştuğunu,

***********************

x-Efsane 5Orduspor’da bir dönem başkanlık yapan ve yeni dönemde Divan Kurulu’nda yer alan Yaşar Pamuk’un kongrede yaptığı açıklama da Orduspor’un sadece Galatasaray’a 102 Trilyon borcunun olduğunu söylediğini,

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız