HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 09:34

GAZİ VURUŞU

    CANSİPER SAĞIRLARI BOL ÜLKE BU! İlkeli siyaset fakirleri ile her şeye sağırları çok bol ülke bu! Gördüğünün yarısına işittiğinin de bütününe inanma. Kazancın nispetinde yaşa ve gücün ölçüsünde konuş ve yaz. Değiş
GAZİ VURUŞU

 

 

CANSİPER

SAĞIRLARI BOL ÜLKE BU!

İlkeli siyaset fakirleri ile her şeye sağırları çok bol ülke bu! Gördüğünün yarısına işittiğinin de bütününe inanma. Kazancın nispetinde yaşa ve gücün ölçüsünde konuş ve yaz. Değiştirme şansının olmadığı olay, sorun ve insanları da tespih yap bazen çek bazen de salla gitsin.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Orduspor Ordu’nun ve Türk futbolunun bir değeridir. Hem TFF nezdinde, hem de FİFA nezdinde 3 avukatımızla yoğun girişimlerimiz oldu ve 5 yıl sonra Orduspor ikinci amatörde sahaya çıkarak namağlup şampiyon oldu. Şimdi birinci amatörde BAL için mücadele edecek. İnanıyorum ki,  bu takım gelecek yıl mayıs ayında BAL’a çıkmış olacak.

Deprem bölgesinden gelen futbolcularla, teknik heyetle yine yola devam edileceğini belirten Vali Sonel, ”Şampiyon olan takımdan 15 futbolcumuz aynen devam edecek. Aramıza yine dışarıdan, deprem bölgesinden, Ordu'muzun kendi evlatlarından da 11 civarında başarılı ve alanında kendini ispatlamış genç kardeşlerimiz takıma katıldı.  Teknik heyette Ordulu hemşehrilerimiz görevi alacak. TFF 188 sicili olan, UEFA kupası oynamış, yurt dışında, yurt içinde Ordulu hemşehrilerimizin ve Türk futbolumuzun bir değeri olan Orduspor yaşayacak ve ileriki yollarda yine eski günlerine kavuşacak.”

(Tuncay Sonel eski dönem Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çeke çeke yaşamak kaçınılmaz kader oldu.

 

 

GÜN AKIŞI

SİMGE MARKET

Ersin ÖZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO VİTA

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96 ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve Uçak bilet satışının da adresi olan Stadyum turizm sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yazılan yazgıyı değiştirme şansımızın hiç olmadığı hayat bu! Bakmak başka görmek başkadır. Bir şey söylemek başka bir şey yapmak başkadır.

 

 

HARBİDEN

İnsan bazen büyük hayallerini küçük insanlarla ziyan eder.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Ordu’yu ziyaretleri sırasında Ordu’ya yönelik yaptığı açıklamada, ”Karadeniz’in incisi, fındığın dünya başkente Ordu’dayız” açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

************************

x-Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Türkiye’de 2023-2024 Kara Avcılığı Döneminin 26 Ağustos 2023 tarihinde başlayacağını duyurduğunu,

************************

x-UEFA Konferans Ligi’nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe’nin oynadığı 5 maçta rakip filelere 17 gol gönderirken filesinde de 2 gol gördüğünü,

************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun, sinema, tiyatro, opera, bale, orkestra, koro ve topluluk istatistiklerini açıkladığını, buna göre: Türkiye genelinde sinema salonu sayısı 2020 yılında 2019 yılına göre yüzde 4,5 azalarak 2 bin 698 olduğunu,

************************

x-Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin Ordu-Giresun Havalimanı'nda temmuz ayında 114 bin 601 yolcuya hizmet verildiğini açıkladığını,

************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı’nın , 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirlediğini,  buna göre, mecburi durumlar dışında velilere maddi külfet oluşturmamak için okul kıyafetlerinde değişikliğe gidilmeyeceğini,  ayrıca obezite ile mücadele kapsamında sınıflara geçmeden önce kısa süre de olsa öğrencilere kültürfizik hareketleri yaptırılacağını,

************************

x-Ordu’da göreve başlayan Vali Muammer Erol’un “Görev sürem içerisinde gücüm yettiğince onu yapmaya çalışacağım. Bütün bilgim, tecrübem neyse onu Ordu’muzun her bir taşına, toprağına ve her bir kardeşimize esirgemeden son noktasına kadar gayret ve çaba içerisinde olacağız. Onun için varız” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın, fındık üreticilerinin mahsulünü pazara ihtiyacı kadar indirmeleri halinde şu anki fiyatın çok üstüne çıkacağını söyleyerek, emanete fındık bırakılmamasını istediğini,

************************

x-Almanya’nın en üst düzey futbol ligi Bundesliga’da Hertha Berlin formasını terleten Ordulu futbolcu Suat Serdar’ın,  İtalya Serie A Futbol Ligi’nin köklü kulüplerinden Verona Futbol Takımı’na kiralandığını,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız