HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 09:42

GAZİ VURUŞU

    CANSİPER GERÇEKTEN ÖYLE OLACAK Başlangıcı olanın sonunun da olduğu hayat bu! Her günü son gününüzmüş gibi yaşayın. Çünkü, gerçekten bir gün öyle olacak. Gözyaşı, düşünce ve isyanın değiştirmediği olaylar mı? Ço
GAZİ VURUŞU

 

 

CANSİPER

GERÇEKTEN ÖYLE OLACAK

Başlangıcı olanın sonunun da olduğu hayat bu! Her günü son gününüzmüş gibi yaşayın. Çünkü, gerçekten bir gün öyle olacak. Gözyaşı, düşünce ve isyanın değiştirmediği olaylar mı? Çokta tındı.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Tarihimiz, mukaddes vatan topraklarını kanlarıyla sulamış şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla elde edilen nice zaferlerle doludur. Onlar, bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir.

Şehitlik ve gazilik unvanları, hiçbir maddi değerle, hiçbir dünyevi payeyle ölçülemeyecek derecede büyük bir şereftir. Bu gazi milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük onur ve gurur kaynağıdır. Bugün aynı inanç ve kararlılıkla vatanımıza sahip çıkarken, bizim de en büyük arzumuz, şehit ve gazilerimizin emanetini muhafaza etmek, ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak ve aziz milletimizle dayanışma içinde, bu emaneti çok daha yükseklere taşımaktır.

Bizler, ecdadımızdan miras kalan hasletlere sahip çıkmanın, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere karşı mücadele etmenin, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için çalışmanın, şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuzun da gereği olduğuna inanıyoruz.

Vatanseverlikleri ve cesaretlerini örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmanın devlet ve millet olarak en büyük sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.”(Muammer Erol Ordu valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Güzel günlerin eşiğindeyiz ama hep eşiğinde

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı) Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini birlikteliklerini 35 yıla taşıyan isimler  Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan,  Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip  ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLERİ

Sahipliğini  yarım asırlık tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç imalatının ve  satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetin adresi olan ve size bir telefon kadar da yakın olan ve 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AYAR SAATÇİLİK

Kaliteli saat satış ve tamir adresi Ayar Saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  yılların tecrübeleri tecrübe Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı  Ayar Saatçilik, Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  ve hoş sohbetinde adresi olan Ayar saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Lafı uzatmaya gerek yok. Sağcılık başka, solculuk başka, devrimcilik başka ve ülkücülük  başka. Adam gibi adamlık hep başka...

 

 

O GÜN BUGÜN

Kimileri ekmek parasını çöpten kazanıyor, kimileri iş peşinde koşuyor, kimileri asgari ücretle yaşam savaşı veriyor. Kimileri de gemicik, yat, bar ve pavyonlarda keyif çatıyor. Sorsan, “Adalet “ var. ‘Adalet’ se?

 

 

HARBİDEN

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan yetkili, etkili ve ilgililer, yazın o beyinlerinizin bir tarafına. Kendinizi ne kadar büyük görürseniz görün, insanların sadece gözlerinin gördüğü kadarsınız. Ötesi yok.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Ordu’da Yılın Ahisi ‘nin Gürgentepe İlçesinde marangozluk yapan 63 yaşındaki engelli Ali Ohtamış’ın olduğunu,

***********************

x-Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifçi’nin, Ordu’dan birçok farklı ülkeye bal ihracatı yapıldığının altını çizerek, “2023 yılı içerisinde yaklaşık 1.500 ton bal ihraç etmeyi hedefliyoruz. Şimdiye kadar ihraç ettiğimiz ballardan bir memnuniyet söz konusu. Bal gönderdiğimiz ülkelerin hepsi çok memnun” dediğini,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik uygulamalarının başarılı bir örneği olan Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini, öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitimlerin

verildiği Bilgi Evlerinde derslerin ise 2 Ekim’de başlayacağını,

************************

x-Türkiye’de birbirlerine en yakın iki ilin Manisa-İzmir 26 km ve Ordu-Giresun 46 km olduklarını,

************************

x- Deva Partisi Genel Merkezi tarafından Ordu İl Başkanlığı görevine Sezer Yetgin atandığını,

************************

x-2023-2024 eğitim öğretim yılının girmesiyle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları için harekete geçtiğini, açıldığı günden itibaren dezavantajlı vatandaşların her türlü gereksiniminin karşılandığı Sosyal Market bu kez de ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilere kapılarını açtığını,

***********************

x- ilçesinde temmuz ayında meydana gelen heyelan nedeni ile bir bölümü trafiğe kapanan Karadeniz-Akdeniz yolunda onarım çalışması başlatıldığını,  Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, iki ay sürecek çalışmaların ardından yolun kasım ayı içerisinde yeniden trafiğe açılmasının hedeflendiğini söylediğini,

***********************

x-Ordu merkezde gezilecek yerlerin , Boztepe, Taşbaşı Kültür Merkezi,  Düz Mahalle Kilisesi ,Ordu Sahili, Ordu Atatürk  Rıhtımı, Sırrı Paşa Caddesi, Paşaoğlu Konağı Etnografya Müzesi, Çavuşlar şelalesi, Yoroz Kent Ormanı ve Kurul Kalesi’nin olduklarını,

***********************

x-Ordu’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hem Ordu’yu ziyaretinin 99’uncu yıl dönümü hem de Gaziler Günü’nün  çeşitli programlarla kutlandığını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız