HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 10:04

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HER DOĞAN GÜN Ağzı olup konuşmayan, gözü olup görmeyen ve kulağı olup duymayan ülkem insanları  işte! Yaşanan olay ve sorunlar karşısında ölü gibi sessiz oldukları içindir ki, her doğan gün bir önceyi aratıyor.  
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HER DOĞAN GÜN

Ağzı olup konuşmayan, gözü olup görmeyen ve kulağı olup duymayan ülkem insanları  işte! Yaşanan olay ve sorunlar karşısında ölü gibi sessiz oldukları içindir ki, her doğan gün bir önceyi aratıyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Enfeksiyon hastalıklarının yanı sıra yoğun bakımda tedavi gören hastaların yüzde 30’a yaklaştığını söyleyen Coşkun, ”Yoğun bakımlarında kalp hastalıkları, yüksek tansiyon, ileri seviye kanser hastalıkları, Alzheimer, Koah gibi birçok hastalığı kendisinde şifa için barındırmaktadır. Fakat bunun üzerine bir de enfeksiyon hastalıkları eklenince problem daha da büyümektedir.

Yaşlı bireylerin mecbur kalmadıkça kapalı ortamlara girmemeli. Yaşlı bireylerimiz yaşı 70’den yukarı olan bireylerimizi mutlaka maskesiz kapalı ortamlara girmemesini, İnsanlarla mecbur kalmadıkça tokalaşmaması, el hijyenine özen göstermeleri ve mesafeyi korumalarını öneriyorum. Çünkü yoğun bakımlarda yatırdığımız hastaların çoğunluğu maalesef yaşlı bireylerimiz. Onun için bu bireylerde özellikle maske takılması çok daha önem arz ediyor. Bu hastalıkların yoğun bakımlarda sayısını artırmamak için bu önlemleri hepimizin dikkatle alması gerekiyor. Maske takımı tıpkı kovıd-19 salgınında olduğu gibi aynı uyarılara kulak verirsek, uyarılarına yerine getirirsek bu hastalıkları bertaraf etmiş olacağız.” (Ordu  Tabip Odası Başkanı Uzm Dr Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE!”Yarın güzel olacak?”mış. Yarın güzel olacaksa bugünün suçu ne?

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MERYEM GÜZELLİK MERKEZİ

Filiz BAYAZIT

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÖZDE ELEKTRONİK

 Gözde elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Akif Bayraktar’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

AYDIN ELEKTRİK

Sahipliğini  yılların tecrübesi  İsa Aydın ve oğlu Cengizhan Aydın’ın  yaptığı Aydın elektrik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Toptan ve perakende malzeme satış adresi de olan Aydın elektrik Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 27-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Aydın elektriğe 212 43 92 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Aydın elektrik sahip ve çalışanlarına, her zaman olduğu gibi hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                  Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                   Ayni zaman da  müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, bizim saatçiye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

İşletmeciliğini  Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsan ömrünün sonbaharını yaşarken daha iyi anlıyor. Ata sözü, baba sözü ve usta sözünü dinleyeceksin. Yalan riya ve zinadan da hep uzak kalacaksın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Umutlar bile başlamadan sönüyor, kafadaki binlerce soru işaretleriyle yaşıyoruz işte!

 

HARBİDEN

İnsan işte! Yaşlılar sıra sıra, gençler ise ara sıra ölür.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de müze sayısının 552 olduğunu, müzelerin 211 tanesi Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde, 341 tanesi ise özel müze kategorisinde yer aldığını, ören yeri sayısının 144 ve müzelerdeki eser sayısının da 3 milyon 750 bin 120 olduğunu,

*************************

x-1959'da başlayan ligde şimdiye dek Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Medipol Başakşehir şampiyonluk yaşadığını,  Lig tarihinde Galatasaray 22, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 14, Trabzonspor 7, Bursaspor ve Medipol Başakşehir de birer kez şampiyon olduklarını,

*************************

x-Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu  sonunda puan cetvelinde 17, 18, 19 ve 20'inci sırada bulunan 4 takım TFF 1. Lig'e düşeceğini,

*************************

x-Ordu’da son yılda yeşil alan miktarı 1 milyon 648 bin metrekareye çıktığını, yine Ordu’da 22 bin 500 ağaç, 602 bin 210 fidan ve çeşitli türlerde 4 milyon 800 bin adet çiçek ve bitki toprakla buluştuğunu,

*************************

x-Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) verilerine göre 2023 yılında 111 bin 576 esnafın kepenk kapattığını,

*************************

x-Gençlerin hafta içi ve hafta sonu yoğun katılımı ile dolup taşan “Ordu Valiliği Genç Ofis” hafta içi sabah 8:00 ile akşam 22:30 arası, hafta sonu ise sabah 10:00 ve akşam 22:30 arası hizmet verdiğini,  ayrıca gençlere ücretsiz internet ve çay servisi ile hizmet vermeye devam ettiğini,

*************************

x-2024 yılı resmi tatil günleri;

Yılbaşı: 1 Ocak 2024 Pazartesi, Ramazan Bayramı Arefe (Öğleden Sonra): 9 Nisan 2024 Salı, Ramazan Bayramı 1. Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba, Ramazan Bayramı 2. Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe ,Ramazan Bayramı 3. Gün: 12 Nisan 2024 Cuma,Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Salı, Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Çarşamba, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Pazar, Kurban Bayramı Arefe (Öğleden Sonra): 15 Haziran 2024 Cumartesi, Kurban Bayramı 1. Gün: 16 Haziran 2024 Pazar, Kurban Bayramı 2. Gün: 17 Haziran 2024 Pazartesi, Kurban Bayramı 3. Gün: 18 Haziran 2024 Salı, Kurban Bayramı 4. Gün: 19 Haziran 2024 Çarşamba, Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz 2024 Pazartesi, Zafer Bayramı: 30 Ağustos 2024 Cuma ve Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim 2024 Salı

***********************

x-Ordu’da son bir haftada 10 bin 366 araç kontrol edilirken 2 bin 46 araç sürücüsüne ceza uygulandığını,

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız