HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 10:35

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YALANA BİLE ALKIŞ TUTAN ŞAKŞAKCILAR Ülkemin yalana bile alkış tutan şakşakçıları işte! değerli olmanın değil önemli olmanın peşindeler. .     ANLAYAN ANLADI! “Aldığım görevlerin tamamına açık demokratik süre
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YALANA BİLE ALKIŞ TUTAN ŞAKŞAKCILAR

Ülkemin yalana bile alkış tutan şakşakçıları işte! değerli olmanın değil önemli olmanın peşindeler. .

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Aldığım görevlerin tamamına açık demokratik süreçler sonucu geldim. Her zaman gücümü halktan aldım. Asla kapalı kapılar ardında yürütülen pazarlıkların bir parçası olmadım, asla gücünü halktan ve seçmenden almayan ayak oyunlarına tenezzül etmedim. Halkımız ve partim tarafından şimdiye kadar bana gösterilen güvene ne kadar teşekkür etsem azdır.

Partimizin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirleme sürecinde, yaklaşık 2,5 ay önce il başkanımız ilçe başkanlarımız ve diğer parti yetkililerimiz ile yaptığımız toplantıda aday olmadığımı, bir görev talebimin bulunmadığını bildirdim. Elbette partimizin belirleyeceği adayımızı canla başla çalışarak destekleyeceğimi ve milletvekili olarak sahada olacağımı da açıkladım. Hiçbir tereddütte meydan vermeyecek bir biçimde, belirlenecek Büyükşehir Belediye Adayımız, ilçe adaylarımız ve parti yöneticilerimizle birlikte sahada, meydanlarda, evlerde ve halkımızın iyi gününde kötü gününde yanındayım.”(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yirmi iki yüzlüler de prim yapıyor. Zaman hep yıkama ve bağlamayı becerenlerin lehine işliyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini Onur ve Hasan Çakmak kardeşlerin yaptığı çakmaklar kuyumcu müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda güler yüzlü hizmetinde  adresi olan Çakmaklar kuyumcuya 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Çakmaklar kuyumcu sahiplerine  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

              BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

İşletmeciliğini yılların tecrübesi Murat Şahin’in yaptığı  Şah Video CD Market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  satış adresi Şah Video CD Market, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz  Şah Videoya hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Binlerce evin, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Düşünün en sadık eviniz yine mezar olacak. Çalan, çırpan ve daha sonra da memleketçi kesilen, paragözler böyle bile.

 

 

O GÜN BUGÜN

Siyaset kirli, siyasi kültür yozlaşmış, siyasi söylem çirkin, siyasetin adı iftira, karalama ve yalan. Ne günlere kaldık be!

 

 

HARBİDEN

Türkiye’min yalan konuşmamaya; sevginin, saygının, hoşgörünün, arkadaşlığın ve dostluğun sahici olmasına o kadar çok ihtiyacı var ki…

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-2022 yılında iç hatlarda 794 bin 731, dış hatlarda ise 18 bin 639 yolcu ile toplamda 970 bin 872 yolcu ağırlayan Ordu-Giresun havalimanının, 2023 yılında iç hatlarda 970 bin 572, dış hatlarda ise 24 bin 598 yolcu ile toplamda 995 bin 170 kişiye hizmet verdiğini,  böylelikle iç hatlarda yüzde 22, dış hatlarda ise yüzde 32 oranında yolcu sayısında artış yaşandığını,

***********************

x-DSÖ’nün Dünya Hava Kirliliği raporuna göre, Türkiye’nin havası en temiz şehirlerinin  Çankırı, Kırşehir, Ordu Çanakkale ve Kırklareli olduklarını,

***********************

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu ‘nun(TÜRK-İŞ), ocak ayında 4 kişilik bir aile için açlık sınırını 15 bin 48 lira, yoksulluk sınırını ise 49 bin 19 lira olarak açıkladığını,

***********************

x-YKS başvurularının başladığını, tek oturum sınavı ücreti 295 TL, üç oturum ücretinin ise  885 TL olduğunu,

***********************

x-YSK, seçimin mart ayında olması nedeniyle mevsim şartları ve güneşin batış saatini dikkate alarak, aralarında Ordu’nun da bulunduğu  32 ilde oy verme saatini bir saat erkene aldığını, bu nedenle Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Kilis illerinde ve bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak uygulanacağını,

***********************

x-Ordulu TRT sanatçısı Elif Güreşçi’nin  Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu ve Hayat Dergisi tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen "Altın Başarı Ödülleri" töreninde yılın en iyi Türk Müziği Sanatçısı seçildiğini,

************************

x-Türkiye'nin 30 Büyük şehrindeki su fiyatları paylaşıldığını, buna göre en pahalı suyun 33,13 lira ile İzmir’de kullanılırken, Ordu’nun da  11. sırada yer aldığını,

************************

x-Afrika Uluslar Kupası final maçının 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 20.00’de oynanacağını, final  karşılaşmasının  TV 8.5’dan canlı olarak yayınlanacak.

************************

x-Türkiye’nin  01 Eylül 2023 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında 142 Bin ton 173 kilo fındık ihracatı gerçekleştirdiğini, karşılığında 1 Milyar 016 Milyon 920 Bin Dolar gelir elde ettiğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız