HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Mart 2024 Cuma Saat: 15:17

GÜLER’DEN YENİ MÜJDELER

“YENİ DÖNEM SANAYİ, İSTİHDAM VE EKONOMİ AĞIRLIKLI YATIRIMLARA HIZ VERECEĞİZ” “AKKUŞ, AYBASTI VE MESUDİYE’YE YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGİELERİ KURACAĞIZ” “ALTINORDU’DA KRUVAZİYER TURİZMİ BAŞLATACAĞIZ” “ÖNCEDEN YAT
GÜLER’DEN YENİ MÜJDELER

Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iş dünyası üyeleriyle biraraya geldi.

            Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası üyeleri ve Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile biraraya gelen Başkan Güler, Ordu’nun kalkınması adına yapılacak projelerin devam edeceğini vurguladı.

“YENİ DÖNEMDE ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KURACAĞIZ”

            “Ordu hızlı bir şekilde değişim ve dönüşüme giriyor. Odalarımız, borsamız ile birlikte burada güzel bir uyumumuz var. Tabii böyle bir birlik ve beraberlik bizi daha güçlü kılıyor” sözleri ile konuşmasına başlayan Başkan Güler yeni dönemde sanayi, istihdam ve ekonomi alanında atılımlar yapacaklarını kaydetti.

            Başkan Güler, şu bilgileri verdi: “Sanayide eskiden bir yatırımcı geldiği zaman yerimiz yok diyorduk. Şu anda yerimiz dar demiyoruz. Şimdi ortak yaptığımız çalışmalarla, üretim vadisi diye bahsettiğimiz yerde 600 dönümde 100 işyeri çıkacak kadar bir çalışmamız var. Onun dışında yeni Organize Sanayi Bölgeleri kuracağız. Mesudiye'de Hayvan Organize Sanayi Bölgesi, Akkuş'ta Ahşap Organize Sanayi Bölgesi, Aybastı’da da peynir ve süt ürünleri üzerine bir Organize Sanayi Bölgesi düşünüyoruz. Altınordu rıhtımını 150 metre uzatacağız, proje hazır. Buraya kruvaziyerler gelecek. Geldiği zaman 3-4 bin kişi ile buranın esnafının ne kadar hareketleneceğini düşünün”

FINDIKTA YAKIN ZAMANDA BİR SÜRPRİZ VAR

            Yakın zamanda fındık alanında güzel bir sürprizle karşılaşabileceklerini kaydeden Güler, ”Rekabet Kurulu'na başvurduk, yaptığımız çalışmada 200 yıllık fındığın makus tarihi üzerine inşallah güzel, olumlu işler olacak. Bu arada çok yatırımcı gelmeye başladı. Onlarla beraber görüşüyoruz. Yani bu noktada her sektörde yatırımcı geliyor. Bunu da iyi kullanabilirsek, önümüzdeki dönem çok daha iyi noktalara gelebiliriz.”

            İş dünyası ile yapılan toplantıya OTSO Başkanı Levent Karlıbel, OTSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, OSB Başkanı Murat Şimşek ve çok sayıda işadamları katıldı.

Anahtar Kelimeler : GÜLER’DEN, YENİ, MÜJDELER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız