HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Mart 2017 Pazar Saat: 10:18

Bakanlıktan Halepliler İçin 525 Bin Lira Bağış

Türk Kızılayı tarafından başlatılan “Haleplileri Görmezden Gelmeyin” kampanyasına destek veren ilk kamu kurumu olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, kampanyanın başladığı günden bu yana topladığı 525 bin Liranın çekini bölgeye u
Bakanlıktan Halepliler İçin 525 Bin Lira Bağış

Türk Kızılayı tarafından başlatılan “Haleplileri Görmezden Gelmeyin” kampanyasına destek veren ilk kamu kurumu olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, kampanyanın başladığı günden bu yana topladığı 525 bin Liranın çekini bölgeye ulaştırılması için teslim etti.

 
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü konferans salonunda, Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, yardım çekini Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık aldı.
 
Bakan Veysel Eroğlu’nu uzun yıllardır tanıdığını ve sosyal yardım projelerine verdiği destekleri iyi bildiğini belirten Genel Başkan Kınık, Bakan Eroğlu’nun Haleplilere insani yardım için başlatılan kampanyaya ilk destek verenlerden biri olduğunu, Bakanlığın tüm birimlerini harekete geçirerek 525 bin Lira bağış toplanmasına vesile olduğunu ifade etti.
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kızılay’ın birçok çalışmada yollarının kesiştiğini dile getiren Kınık, halen İdlib kırsalında kurulum çalışmaları devam eden çadırkent alanının Bakanlığın iş makinalarınca hazırlandığını, ayrıca kan bağışlayanlar için şimdiye kadar 5 milyon fidanın Bakanlık tarafından toprakla buluşturulduğunu söyleyerek, Bakan Eroğlu’na ve Bakanlık mensuplarına teşekkür etti.
 
“Gönül coğrafyamıza sahip çıkacağız”
 
Bakan Veysel Eroğlu ise, Suriye ve Irak başta olmak üzere birçok ülkede insani dram yaşandığını, Türkiye’nin bu acıları dindirmek için elinden gelenin en iyisini yaptığını, kurum ve kuruluşlarının bu konuda ciddi çaba sarf ettiğini belirterek, “Gönül coğrafyamızın insanlarına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Kızılay’ın afetlerde üstlendiği role ilişkin tecrübelerini paylaşan ve Kızılay’ı her zaman desteklediğini belirten Eroğlu, Halepliler için başlatılan kampanyaya verilen destek sayesinde mazlumların bir nebze acısını dindirmekten mutlu olacağını vurguladı.
 
Törenin sonunda Bakan Eroğlu, Bakanlık mensuplarının bağışları sayesinde toplanan 525 bin Liranın temsili çekini Genel Başkan Kınık’a teslim etti. Genel Başkan Dr. Kerem Kınık ise, bu önemli katkısı nedeniyle Bakan Eroğlu’na plaket takdim etti. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Bakanlıktan, Halepliler, İçin, 525, Bin, Lira, Bağış

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız