HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2017 Pazartesi Saat: 10:17

TAŞÇI: ÇANAKKALE, EŞSİZ BİR ZAFERDİR

AK Parti Ordu Milletvekili Ergun Taşçı, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Taşçı’nın yazılı olarak yayınladığı mesaj şu şekilde kaydedildi; “Çanakkale Zaferi’nin 102. yıld
TAŞÇI: ÇANAKKALE, EŞSİZ BİR ZAFERDİR

AK Parti Ordu Milletvekili Ergun Taşçı, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Taşçı’nın yazılı olarak yayınladığı mesaj şu şekilde kaydedildi; “Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü ülke ve millet olarak hep birlikte idrak ettiğimiz şu günlerde, bundan 1 asır önce Çanakkale’de destan yazan tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yâd ediyorum.

Çanakkale Zaferi ile vatanını ve hürriyetini canı pahasına korumaya kararlı bir millet karşısında hiçbir kuvvetin duramayacağını tüm cihana gösteren Mehmetçiklerimiz, Allah’ın kendilerine bahşettiği şehitliğe severek kucak açmış, Türk ve Dünya tarihinde eşine ender rastlanır eşsiz bir zafer kazanmıştır.

Şanlı Türk Ordusu her zaman olduğu gibi o gün de,vatanını, milletini, bağımsızlığını ve bayrağını yere düşürmemiş, mukaddesat uğrunda ölmek hususunda bir an bile tereddüt göstermemiştir.

Dün üzerimizde oynanan oyunlara karşı‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyerek Çanakkale’yi geçilmez kılanecdadımız gibi, inşallah biz de bugün yeni Türkiye’yi aynı mukaddesatlar üzerine inşa edecek, yükseltecek, 21. yüzyılın büyük ve güçlü ülkesi haline getireceğiz.

Evlatlarını Çanakkale’ye: “Git evladım, yıllarca ben oğulsuz kalayım / Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım. / Haydi yavrum, haydi git; ya gazi ol, ya şehit” diyerek yollayan analar, babalar gibi,15 Temmuz akşamı da eşleri ve çocukları ile helalleşip milletimizin varlığı, devletimizin bekası için hiç düşünmeden şehadet şerbetini içmeye koşan vatan evlatlarını ve tüm şehitlerimiziminnet ve şükranla anıyor, Rabbimin hepsinden razı olmasını temenni ediyorum.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : TAŞÇI:, ÇANAKKALE, EŞSİZ, BİR, ZAFERDİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız