HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 14:13

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, TBMM’de ki yoğun programlarının ardından geldiği memleketi Ordu’da da temposunu yine düşürmedi. Milletvekili Şanlıtürk, katıldığı cenaze programlarının ardından
“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, TBMM’de ki yoğun programlarının ardından geldiği memleketi Ordu’da da temposunu yine düşürmedi.

Milletvekili Şanlıtürk, katıldığı cenaze programlarının ardından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanlığını kazanan ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek tebrik etmeye başladı.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

31 Mart yerel seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını dileyen Şanlıtürk, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 19 ilçemizde kazanan bütün belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Hangi partiden olurlarsa olsunlar, hep birlikte ayrışmadan, ötekileştirmeden birlik ve beraberlik ruhu ile Ordumuz için çalışacağız.

“ELİMİZ HER VAKİT TAŞIN ALTINDA OLACAK”

Bu şehre hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. O yüzden diyorum ki yerel yönetimlerimizde ki hakimiyet, her daim siyaset üstü yönetim anlayışıyla yürütülecektir. Bizlerde Ordu milletvekilleri olarak bu hizmetlere her zaman katkı sağlamaya devam edeceğiz. Elimiz her vakit taşın altında olacaktır” dedi.

ÜNYE BELEDİYESİNE ZİYARET

Milletvekili Şanlıtürk, programları çerçevesinde Ünye Belediyesi Başkanı Hüseyin Tavlı’yı, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Aydın Torun, İl Sekreteri Doğukan Ak, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve önceki dönem Ünye İlçe Başkanı Nedim Can ile birlikte, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

AHMET ERKAN BİRBEN’İN CENAZE MERASİMİ

Şanlıtürk, ziyaretin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İl Başkan Yardımcıları Aydın Torun, Erol Güreşçi, İl Sekreteri Doğukan Ak, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ak Parti İl Başkanı Selman Altaş, belediye başkanları ve vatandaşlarla birlikte; önceki dönem MYK Üyesi, Afşin Birben'in kıymetli babası, Ülkücülerin dava büyüğü ve hocası Ahmet Erkan Birben'in cenaze merasimine katıldı.

Şanlıtürk, burada; “Hocamıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta Afşin Birben kardeşim olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

FATSA BELEDİYESİNE ZİYARET

Ünye’de ki programlarının ardından Fatsa ilçesine geçen Milletvekili Şanlıtürk, Fatsa Belediyesine geçerek İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Aydın Torun, İl Sekreteri Doğukan Ak ve Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ile birlikte, güven tazeleyen Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’ı ziyaret etti.

“TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN”

Ziyarette temennilerini dile getiren Şanlıtürk; “Fatsalı hemşehrilerimizin teveccühüyle yeniden belediye başkanı seçilen kıymetli kardeşim İbrahim Ethem Kibar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılı bir 5 yıl geçirmesi temennimizi ilettik. Cenab-ı Allah, tüm belediye başkanlarımızın yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “HİÇBİR, ŞEY, ESKİSİ, GİBİ, OLMAYACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız