HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 15:50

ORDU’NUN EN PRESTİJLİ PROJESİ: PARK MELET

Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu sloganıyla dev yatırımların öncüsü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde Orkent A.Ş. tarafından inşa edilen Park Melet projesi bölgeye değer katacak. Modern tasarı
ORDU’NUN EN PRESTİJLİ PROJESİ: PARK MELET

Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu sloganıyla dev yatırımların öncüsü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde Orkent A.Ş. tarafından inşa edilen Park Melet projesi bölgeye değer katacak. Modern tasarımıyla dikkat çeken Park Melet, sadece konutlarla sınırlı kalmayıp iş dünyasının dinamik ihtiyaçlarına da cevap verecek.

İŞ VE YAŞAM UYUM İÇİNDE BULUŞUYOR

Ordu’nun ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak projede, en büyük otopark olma özelliğini taşıyan toprak altında iki katlı 500 araçlık kapalı otopark, ilk üç katta ihtisas çarşısı, bazalı sistem üzerinde yükselen ofis ve konut bloklar yer alıyor. İhtisas çarşısında içerisinde mutfak ve wc bulunan değişik büyüklükte iş yerleri olup, belirli meslek gruplarına hizmet verecek. Projede yağmur hasat sistemi ve gri su depolama sistemi bulunuyor. Kısmi kendi enerjisini kendi üreten akıllı bina ve otomasyon sistemi kuruluyor.

MODERN OFİSLER: PROFESYONEL ÇALIŞMA ORTAMLARI

Park Melet, iş dünyasının gereksinimlerini karşılamak için modern ofisler sunuyor. Profesyonel çalışma ortamlarıyla işlerinizi verimli bir şekilde yürütebilecek ve iş yaşamınızı daha da kolaylaştırabileceksiniz. Proje, işletmelerin büyümesine olanak sağlayan dükkanlar da sunuyor. İşletmenizi geliştirmek ve daha geniş bir kitleye hitap etmek için Park Melet'in avantajlarından faydalanabilirsiniz.

ŞEHRİN HER YERİNE KOLAY ERİŞİM

Altınordu ilçesi ana cadde üzerinde bulunan proje alanı; havalimanına 8, üniversiteye 3, şehir hastanesine 4, vilayet binasına ve emniyet binasına 2, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 3, şehir merkezine 4 dakika mesafede olup, Melet ırmağı kenarında yeşil alanla bitişik, geniş görüş alanına sahip. 3 tarafında da yol olan projenin çok yakınında sanayi sitesi de bulunuyor. 

Projeyle ilgili detaylı bilgi için Park Melet irtibat ve tanıtım ofisini ziyaret edebilirsiniz. Ofis, Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet veriyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, EN, PRESTİJLİ, PROJESİ:, PARK, MELET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız