HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2024 Cuma Saat: 15:26

“PLAJ&BALIK” LEZZET TUTKUNLARININ DURAĞI OLDU

Ordu’nun Sakin Şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde hizmet veren Plaj&Balık restoran, doğal güzellikleri, lezzetli mutfağı ve misafirperverliği ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.
“PLAJ&BALIK” LEZZET TUTKUNLARININ DURAĞI OLDU

Ordu’nun Sakin Şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde hizmet veren Plaj&Balık restoran, doğal güzellikleri, lezzetli mutfağı ve misafirperverliği ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

            Zengin tarihi, doğal güzellikleri, lezzetli mutfağı ve misafirperverliği ile öne çıkan Ordu, eşsiz manzaralı mekanlarında yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki Orkent A.Ş. Ordu gastronomisinin en sevilen lezzetlerini yerli ve yabancı turistlerle buluşturuyor.

            Ordu’nun Perşembe ilçesinde Dünyaca ünlü Hoynat Kuş Cenneti'ne 13, Yason Burnu'na 20 ve Ordu şehir merkezine 10 dakika mesafede bulunan “Plaj&Balık” deniz manzarası eşliğinde enfes lezzetler sunuyor.

            Doğal güzelliklerle çevrili plajda, balık keyfini yaşamak isteyenler için ideal bir mekan olan restoran, aynı zamanda kahvaltı hizmeti de sunuyor. Ordu'nun doğal ve taze ürünlerinden hazırlanan menüsüyle, zengin bir deniz ürünleri seçkisi sunan işletme, özel günlerin de vazgeçilmezi oldu. Plaj&Balık, hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız