HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 09:43

GAZİ VURUŞU

  SÖZ GÖTÜRMEZ HER İNSANIN ACILARI VARDIR Yaşadığımız sınırlı hayat işte! Her insanın acıları var, yaraları var, hayal kırıklığı var, içinde parçalanan bir tarafları var.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

HER İNSANIN ACILARI VARDIR

Yaşadığımız sınırlı hayat işte! Her insanın acıları var, yaraları var, hayal kırıklığı var, içinde parçalanan bir tarafları var.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Belediyenin mevcut ekip, ekipman ve personel imkânlarının kullanılması yerine belirli şirketlerden düzenli olarak hizmet alımı yapılmış. Altınordu Belediyesi iş üretemez duruma gelmiş. Bakıyorsunuz borç çok ama o borcun karşılığında gözle görülür bir hizmet yok. Geride kalan süreci şehrimiz adına kaybedilmiş bir dönem olarak görüyorum. Bunu telafi edebilmek için üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz.

Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Biz bu süreçlere yabancı değiliz. Belediyemizin kaynaklarını artıracağız ve hizmet kalemlerindeki gereksiz harcamaları kısacağız. Belediyemizin öz gücüne güveniyoruz. Verimliliği ve etkin yönetim anlayışını öne çıkarmak zorundayız.

Bugüne kadar mazeretlerin arkasına sığınmadık. Mazeret değil marifet üreterek Altınordumuzun sorunlarını bir bir çözeceğiz ve hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir kent sözümüzü yerine getireceğiz. Kadromuzu yavaş yavaş şekillendiriyoruz. Liyakatli bir yönetimle karamsarlığa kapılmadan her işimizi yoluna koyacağız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hiç şüphesiz bu süreçte daha fazla mesai harcayacağız.”(Altınordu Bld Başkanı Ulaş Tepe)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Çaresizlikleri içinde saklı olanları o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

SANAT PERDE

Sahipliğini Ayşe Öksüz’ün yaptığı Sanat perde çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Stor perde, zebra perde, tül ve güneşlik adresi Sanat Perde,  Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Sanat Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat perde sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik makine mühendisi genç isim Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Aked Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Kusursuz insan olmaz, aramayın. Gördüğünüzün yarısına, işittiğinizin de bütününe inanmayın, iki kez görün, iki kez duyun ve bir kez de söyleyin.

 

 

OLDUM OLASI

Yalnızlık; insanın kendi kendisiyle yaptığı bir sohbettir. Aracısız, katkısız ve yalansız.

 

 

HARBİDEN

Tartışmaların bile küskünlükle bittiği ülke bu. Siz siz olun, gördüğünüzün yarısına, işittiğinizin de bütününe inanmayın. İki kez görün, iki kez duyun ve bir kez de söyleyin.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu alıp gitmeyen vatandaşlara yönelik yeni tedbirlerin devreye alınacağını duyurduğunu,  buna göre, randevusuna gitmeyenlerin aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu alamayacağını belirttiğini,  iki kez üst üste randevuya gitmeyenlerin ise tüm branşlarda 15 gün boyunca randevu alamayacağının altını çizdiğini,

**********************

x-Ordu’nun, Karadeniz'deki konut satışlarında Mart ayında lider konumuna yükseldiğini, Ordu'da Mart ayında bir önceki aya göre 119 adet artışla 819 konut satıldığını,

**********************

x-Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin, belediyenin mali durumu hakkında açıklamalarda bulunduğunu,  Tepe’nin Altınordu'nun, gerçekte 787 milyon TL borcu olduğunun kaydetmesinin olduğunca dikkat çektiğini,

**********************

x-Altınordu Belediyesi, Ulaş Tepe'nin başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte yönetim kadrosunda önemli değişikliklere sahne olduğunu, Dr. Onur Yılmaz’ın Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atandığını,  ayrıca Yılmaz’ın vekaleten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini de yürüteceğini,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 ilçede bulunan park ve yeşil alanlardaki oturma bankları, basketbol potaları, aydınlatma direkleri, korkuluk ve kent estetiğine görsel katkı veren ahşap saksıları kendi atölyesinde üreterek 49 milyon 415 bin TL tasarruf elde ettiğini,

*********************

x-Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nı 2024'ün ilk üç ayında 246 bin 575 yolcunun kullandığını,

*********************

x-Bedava doğal gaz kullanımına son verilecek olunması nedeniyle, doğal gaz faturalarının 1 Mayıs'tan itibaren kabaracağını, faturalarda en az 150 lira artış olacağına kesin gözüyle bakıldığını,

*********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 ilçede bulunan park ve yeşil alanlardaki oturma bankları, basketbol potaları, aydınlatma direkleri, korkuluk ve kent estetiğine görsel katkı veren ahşap saksıları kendi atölyesinde ürettiğini,

*********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, ilk meclis toplantısında İyi Partili meclis üyelerinin elini sıkmamasının hayli dikkat çektiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız