HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 13:39

EKMEĞİNİ ARSLANLAR GİBİ TOPRAKTAN ÇIKARIYOR

Ordu’nun Gülyalı İlçesinde ikamet eden Giresun İli Bulancak ilçesi Aydın Dereli nüfusuna kayıtlı olan Ogün Arslan, ekmeğini topraktan çıkarıyor. Geçimini tarım işçiliği yaparak temin eden Arslan, bu sayede de üç çocuk baktığın
EKMEĞİNİ ARSLANLAR GİBİ TOPRAKTAN ÇIKARIYOR

Ordu’nun Gülyalı İlçesinde ikamet eden Giresun İli Bulancak ilçesi Aydın Dereli nüfusuna kayıtlı olan Ogün Arslan, ekmeğini topraktan çıkarıyor. Geçimini tarım işçiliği yaparak temin eden Arslan, bu sayede de üç çocuk baktığını söyledi.

Elinden her işin geldiğini söyleyen Ogün Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada; “Aslen Bulancaklıyım ama bir yandan da kendimi Gülyalı’lı gibi hissediyorum. Uzun zamandır da burada eşim ve çocuklarımla birlikte kalıyoruz. Burada insanlarla güzel bir bağ ve iletişim kurduk. Bağ, bahçe işlerinde çalışarak geçimimizi temin ediyoruz.

Günlük çalıştığım için yevmiyemi de insanların bütçelerine göre ayarlıyorum. Öyle günlük yevmiyem şu kadar diye bir dayatma yapmıyorum. Toprakla uğraşmak hoşuma gidiyor. Özellikle ekim, dikim işlerinde de büyük bir keyif alıyorum. Toprağın bereketi hiçbir şeyde yok.

Hani bir atasözü vardır ya, “Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur” diye. Bu sözü kulağıma küpe yaparak toprak ile aşk içerisinde haşır neşir oluyorum. Alın terim toprak ile buluşunca dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum” dedi. (Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU)

Anahtar Kelimeler : EKMEĞİNİ, ARSLANLAR, GİBİ, TOPRAKTAN, ÇIKARIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız