Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:04 TMO, İHALEYİ İPTAL ETTİ
- 15:01 BÜYÜKŞEHİRDEN TEMİZLİK SEFERBELİĞİ
- 14:57 FINDIKTA VERİM KAYBININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR!
- 14:27 BÜYÜKŞEHİRDEN TEMİZLİK SEFERBELİĞİ
- 14:27 ŞANLITÜRK’TEN İÇME SUYU GÖLETLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
- 13:32 “KREDİ KARTI TAHSİLAT FARKI KABUL EDİLEMEZ”
- 13:31 KUMRU BARAJI TAMAMLANDI
- 13:21 81 İLDE GÖÇMEN OPERASYONU
- 13:17 KENEYİ KENDİNİZ ÇIKARMAYIN
- 13:01 ÜNYE YUNUS EMRE TÜNELİNDE ÇALIŞMA VAR
- 12:36 BAŞKAN TEPE, HEDEFİ İKİYE KATLADI
- 12:29 ORDU’DA YILSONU ETKİNLİĞİ YAPILDI
- 12:21 ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NDE BETON YOL ÇALIŞMASI
- 12:18 ORMEK HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR
- 10:00 YAZ FUTBOL OKULU KAYITLARI SÜRÜYOR
ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NDE BETON YOL ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özel Sanayi Sitesi’nde beton yol çalışmalarına başladı.
Birinci, ikinci ve üçüncü etaplar arasında yürütülen çalışmalarda bölgenin ulaşım altyapısı modernize ediliyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamada bulundu:
“Her gün büyüyüp gelişen Fatsa’mızda, şehrimizin her köşesine konforlu ulaşım imkânı sunabilmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirerek, esnafımızın ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha konforlu hale getiriyoruz.”
Başkan Kibar ayrıca, Fatsa’nın dört bir yanında sürdürülen altyapı ve üstyapı projelerinin, şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu vurgulayarak, “Bu kapsamda şehrimizi daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmak için tüm ekiplerimiz ile mesai gözetmeksizin sahadayız,” ifadelerini kullandı.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, sanayi sitesindeki trafik akışının daha düzenli ve güvenli hale gelmesi hedefleniyor.