Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:27 “ANOREKSİYA NERVOZAYI SOSYAL MEDYA VE AKRAN BASKISI TETİKLEYEBİLİR”
- 15:12 ORDU, TARIMINA DEĞER KATTI!
- 15:06 ŞANLITÜRK; “KOKARCA İLE AMANSIZ MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR”
- 15:06 Altınordu Belediyesi, Subaşı Parkı’nı yeniledi
- 13:24 GÜLYALI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
- 13:05 YEDAŞ, İLK MEZUNLARINI VERDİ
- 13:04 FATSA’DA SOSYAL TESİS HAMLESİ
- 13:04 VALİ EROL’DAN İNCELEME
- 12:12 “TERS EV” YENİLENDİ
- 11:57 “MUHARREM AYI, ADALETİN VE SABRIN SİMGESİDİR”
- 11:54 "MİLLETİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ"
- 11:43 FATSA BELEDİYESİNDEN DUYARLILIK ÇAĞRISI
- 11:40 LİSANSLI KULÜP SAYISI 32 OLDU
- 11:24 FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI
- 11:25 YILDIZLAR GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
ÜNYE-KUMRU BAĞLANTI YOLUNDA BETON SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Fatih Mahallesinden Kumru Ergentürk Mahallesine bağlantı sağlayan yolda beton yol çalışması gerçekleştiriyor.
Toplam uzunluğu 1850 metre olan yolun 950 metresinde geçtiğimiz yıllarda çalışmaları tamamlayan ekipler yolun Düzçiftlik mevkiinde kalan 900 metrelik kısmında çalışmalarına devam ediyor. 900 metrelik kısımdaki çalışmaların da tamamlanmasıyla toplam 1850 metrelik yol beton konforuna kavuşturulmuş olacak.
VATANDAŞLARIN YOL SEVİNCİ
Çalışmaları heyecanla takip eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerimizi eksiksiz yerine getiriyor. Tek ihtiyacımız bu yolumuzun betonlanmasıydı çok şükür o da gerçekleşiyor. Tozdan, çamurdan kurtulmuş olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere emek veren herkese destekleri için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Öte yandan kırsal mahallelerde yol yatırımlarını hızla sürdüren ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak iki ilçenin ulaşımında önemli bir bağlantı sağlayan güzergahı vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor.