Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:51 ŞANLITÜRK: KAZANAN TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ OLACAK!
- 10:17 ÖZTÜRK: TALEPLERİMİZİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
- 09:51 SANCAKTAROĞLU, ENFLASYON RAKAMLARINA DİKKAT ÇEKTİ
- 13:51 KALDIRIM İŞGALLERİNE SON
- 13:15 ÇAMBAŞI YAYLASINDA SU SIKINTISI VAR!
- 13:07 KIZILAY’DAN İLK YARDIM REHBERİ
- 12:41 BENTONİT MADENİNE MAHKEMEDEN “DUR” KARARI
- 12:40 YOL SORUNU BİR BİR TARİH OLUYOR
- 11:53 ŞANLITÜRK’TEN RİZE’DE STK’LARA DAVET
- 11:51 YILMAZ, TÜM HİZMET KOLLARI İÇİN TALEPLERİNİ ORTAYA KOYDU!
- 11:50 SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MUAYENEDE ÖNCELİK TALEBİ
- 11:49 MOBİL KUAFÖR İLK SEFERİNE ÇIKTI
- 11:49 ŞEYHOĞLU: 2025 AİLE YILI’NA YAKIŞIR BİR TASARRUF OLDU
- 10:50 GAZİ VURUŞU
- 10:47 KAMP START ALIYOR
FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 5x5 Futbol Grup Müsabakaları, Ordu’nun ev sahipliğinde başladı. Müsabakalar 25-30 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde başlayan karşılaşmalarda, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin illerinden toplam 36 takım (18 kız, 18 erkek) ve 360 sporcu kıyasıya mücadele ediyor.
Müsabakalar yalnızca sportif bir rekabet ortamı sunmakla kalmayacak, aynı zamanda gençlerin sosyal uyumunu, takım ruhunu ve dostluk bağlarını da pekiştirecek.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, “Farklı şehirlerden gelen genç sporcuları Ordu’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür turnuvalar gençlerimizin hem fiziksel gelişimlerine hem de özgüven kazanmalarına katkı sağlıyor. ‘Sokaklar Bizim Kupalar Bizim’ projesiyle sadece futbola değil, gençliğe ve geleceğe yatırım yapıyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyor, centilmence mücadeleler bekliyoruz” dedi.