HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 09:29

FATSA BELEDİYE BİNASINDA SONA DOĞRU

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son kat kolan, tabliye kalıp ve demir çalışmaları hızla devam ederken kaba inşaatın hedeflenen sürede tamamlanacağı belirtildi. Diğer yandan Selçuklu mimarisinde yapılan yeni b
FATSA BELEDİYE BİNASINDA SONA DOĞRU

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son kat kolan, tabliye kalıp ve demir çalışmaları hızla devam ederken kaba inşaatın hedeflenen sürede tamamlanacağı belirtildi. Diğer yandan Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binamızın ana giriş kısmı betonu da döküldü. Mayıs ayı sonunda 4.katın beton dökümünün yapılacağı ifade edildi. 

  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 4.kat tabliyesinin beton dökümünün ardından artık meclis salonu olarak kullanılacak bölümün çelik çatı inşaatına başlanılacağını belirterek; “Yeni belediye hizmet binamızın kaba inşaatını Mayıs sonu Haziran ayının 15’i gibi tamamlamayı düşünüyorduk. Hedefimizi tutturacağız gibi görünüyor. Gelinen süreçte yeni belediye hizmet binamızın görüntüsü yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binamızın ana giriş kısmı görüntüsü de oldukça güzel görünüyor.” dedi.

 

“İÇ TEFRİŞAT SÜRECİ BAŞLAYACAK”

 Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son katın tamamlanmasıyla artık iç tefrişat için süreç başlayacağını ifade eden Başkanı Anlayan; “Yeni binamızın tamamının bitimini 2018 yılının Eylül ayı olarak öngörüyoruz. Bodrum katında komple otoparkı ile beraber belediye hizmet binası alanı mevcut belediye binamızın iki katı büyüklüğünde olacak. Onun haricinde daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık, satılacak işyerlerimiz ve ofislerimiz var. Fatsa’mıza yakışacak vatandaşlarımıza güzel bir hizmet verecek mekana kavuşmuş olacağız. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin diyorum. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYE, BİNASINDA, SONA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız