HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2017 Perşembe Saat: 10:22

“BU YAPILANLAR ORDUSPOR’A REVA MIDIR?”

“OHAL KAPSAMINDA HUKUKSUZLUĞUN HUKUKU UYGULANIYOR” DİYEN TORUN;
“BU YAPILANLAR ORDUSPOR’A REVA MIDIR?”

Orduspor’un tesislerinden zorla çıkarılmasına sert tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, OHAL Kapsamında Kanun Hükmünde Kararnamelere dayanılarak hukuksuzluğun hukukunun uygulandığını söyledi.

“ORDUSPOR, YAKA PAÇA DIŞARI ATILMIŞTIR”

Torun, “Ne yazık ki ülkemizde son zamanlarda her alanda yaşanılan hukuksuzluklar, kanunlarıdinlemeden yapılan keyfi uygulamalar şimdi de Orduspor’u hedef almıştır.

50. Yılında Türk Futbolunun köklü kulüplerinden olan Ordusporumuz tesislerinden yaka paça kapı dışarı atılmıştır.

“İTİBARI ZEDELEMEKTEN BEİS DUYMAMIŞLAR”

Yatakları sökülmüş, kulübün, futbolcuların malzemeleri, değerli olan ne varsa bulundukları katlardan aşağılara fırlatılmıştır. Bunun için talimat verenler, buna destek olanlar, Orduspor’un itibarını zedelemekten hiçbir beis duymamışlardır.

“ORDUSPOR’UN GEÇMİŞİNE HAKARETTİR”

Tüm bunlar olurken hiçbir uzlaşı aranmamıştır. Verilen sözler tutulmamıştır. İdari Mahkemesinin verdiği karara rağmen,  hukuk dinlenmemiş, yargı süreci beklenmemiştir. Bu hoyratlık, bir zamanlar süper ligde fırtınalar estiren Ordusporumuzun geçmişine yapılan hakaretten başka bir şey değildir“ dedi.

“ORDUSPOR’UN ŞANLI TARİHİ ÇÖPE ATILMIŞTIR”

Orduspor’un yaşadığı zor günleri atlatacağına ve yine eski günlerine döneceğine emin olduğunu söyleyen Torun, “Orduspor’un Ordulu’lara yaşattığı sevinçler  ne çabuk unutulmuştur. Bu yapılanlar, bir zamanlar büyük futbol kulüplerinin korkulu rüyası olan, tarihi başarılarla dolu, Ordu’yu marka yapan Orduspor’a, mor-beyaz renklere reva mıdır?

Türkiye’yi UEFA’da temsil etmiş, yetiştirdiği futbolcularla, Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü teknik direktörüyle adını futbol tarihine altın harflerle yazdırmış Orduspor’un geçmişi bir gece yarısı ne yazık ki çöpe atılmıştır. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir.

“ORDUSPORUMUZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına, siyasetçisinden işadamına kadar hepimize düşen görev Ordusporumuza sahip çıkmak, yaşadığı bu zor günleri atlatmasına destek olmaktır.

Orduspor’u içinde bulunduğu bu zor günlerden kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Orduspor sevgisiyle yanıp tutuşan tüm hemşehrilerime sesleniyorum. Orduspor’umuza sahip çıkalım. Orduspor’u eski günlerine kavuşturmak, hak ettiği yere getirmek için hepimize görev düşüyor” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “BU, YAPILANLAR, ORDUSPOR’A, REVA, MIDIR?”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız