HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2017 Cuma Saat: 11:36

“92 MAHALLEMİZE HİZMET ULAŞTIRDIK”

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Saray ve Aziziye Mahallesi’ne ortak kurulan iftar sofrasında vatandaşlar aynı sofrada buluşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.
“92 MAHALLEMİZE HİZMET ULAŞTIRDIK”

 

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Saray ve Aziziye Mahallesi’ne ortak kurulan iftar sofrasında vatandaşlar aynı sofrada buluşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.

 

Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarları devam ediyor. Saray ve Aziziye Mahallelerini kapsayan ve Gazi İlkokulu Bahçesine kurulan iftar sofrası ile bini aşkın vatandaş bir araya geldi. Saray ve Aziziye Mahallesi iftar sofrasına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, meclis üyeleri, siyasiler ve bini aşkın mahalle sakini katıldı.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “MAHALLE İFTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

 

Düzenlenen mahalle iftarında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tüm Altınordulularla buluşmak için ayrı ayrı mahallelerde iftar sofrası kurduklarını söyledi. Mahallelerde düzenlenen iftar programlarında ayrıca istişare yapma fırsatı da bulduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, “Saray ve Aziziye Mahalle sakinlerini bir araya getirmek ve aynı sofrayı paylaşmak için bugün bir aradayız. Her akşam farklı bir bölgedeyiz. Ramazan ayı içerisinde bu tür buluşmaların bizim için çok büyük önemi var. Aynı zamanda yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı da vatandaşlarımızla paylaşmak bizim için ayrı bir görev” dedi.

 

Konuşmasında 30 Mart Yerel Seçimlerinde aldıkları yetki ile Altınordu’nun 92 mahallesine hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, “Bizlere 30 Mart 2014 seçimlerinde mahalleliler olarak size olan hizmeti gerçekleştirmek için bir görev verdiniz. O günden bu yana geçen 3 yılda mümkün olduğunca 92 mahallenin tamamına dokunmaya ve hizmetler ulaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

“SARAY VE AZİZİYE MAHALLELERİNİN SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR”

 

Aziziye ve Saray Mahallelerinde tespit edilen ve geçmişten bugüne yığılmış problemleri çözmek için çalıştıklarını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu bağlamda Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Birçok problemi çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Tekintaş, “Problemlerini tespit ettiğimiz Aziziye ve Saray Mahallemizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyoruz. Bir yandan biz bir yandan Ordu Büyükşehir Belediyemiz geçmişten bugüne yığılmış ne kadar problem varsa arka arkaya çözmeye devam ediyoruz. Şehrin nüfus yoğunluğunun olduğu bölgelerin problemleri dışarıdaki mahallelerimize göre daha fazla. Alt yapı problemi mevcutken şimdi bir bir çözülmeye devam ediyor. Bir yandan yağmur suyu hattı bir yandan da içme suyu hatlarındaki problemler gideriliyor” şeklinde konuştu.

 

“AZİZİYE VE SARAY’DA UYGUN GÖRÜLEN ALANLARA PARK YAPACAĞIZ”

 

Altınordu’da yapılan çalışmaların kademeli olarak devam ettiğine dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Kademeli olarak düz mahallede çalışıyoruz. Daha sonrada Saray’a, Aziziye’ye, Selimiye’ye, Zaferimilli, Taşbaşı ve Kirazlimanı’na kadar bulunan bölgelerin tamamını elimizde var olan tüm imkanları seferber ederek önümüzdeki süreçte en iyi şekilde sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. İmkanlarımızı göz önüne alarak Saray ve Aziziye Mahallelerinde bulduğumuz her yeri çocuklarımıza oyun alanı özellikle hanım kardeşlerimize ve spor yapmak isteyenlere sportif mekanlar inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Düzenlenen iftar programı konuşmaların ve yapılan duaların ardından sona erdi. 

 

Anahtar Kelimeler : “92, MAHALLEMİZE, HİZMET, ULAŞTIRDIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız