HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2017 Perşembe Saat: 10:39

BAŞKAN ANLAYAN: ÇALIŞMA MEVSİMİ BAŞLADI

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan muhtarlarla istişare toplantısına devam ediyor. Bugün kırsal ikinci bölgede bulunan, Arpalık, Aşağıardıç,Bacanak ,Beyceli ,Bozdağı, Bucaklı, Büyükkoç, Çömlekli ,Duayeri,Düğünlük, Gölköy ,
BAŞKAN ANLAYAN: ÇALIŞMA MEVSİMİ BAŞLADI

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan muhtarlarla istişare toplantısına devam ediyor. Bugün kırsal ikinci bölgede bulunan, Arpalık, Aşağıardıç,Bacanak ,Beyceli ,Bozdağı, Bucaklı, Büyükkoç, Çömlekli ,Duayeri,Düğünlük, Gölköy ,Hıdırbeyli ,Hoylu ,İslamdağ ,Kaleönü ,Küçükkoç,Kösebucağı ,Saraytepe ,Tahtabaşı ,Yenidoğan ,Yenikent ,Yukarıardıç Mahalleleri muhtarları ile toplantı gerçekleştiren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan toplantıda kırsalda yapılan çalışmaları değerlendirerek, gelecek yılın planlaması ile ilgili istişarede bulundu.

 Başkan Hüseyin Anlayan, toplantının başlangıcında yaptığı konuşmada Muhtarlarla toplantılarının üçüncüsünü yaptıklarını belirterek; “Çalışmalarda daha verimli olmak için muhtarlarımızla birebir görüşmek amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Muhtarlarımızı bu toplantıda tek tek dinliyoruz. Taleplerini alıyoruz. Çalışma Mevsimi başladı, önümüzde rahat çalışabileceğimiz 4-5 ayımız var. Bu yaz daha yoğun çalışacağız. Geçen seneye göre eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Tabi bunun yeterli olduğunu söylemiyoruz. Bu zamana kadar aksaklıklar olmuştur. Bu toplantıda onları dinleme fırsatı buluyoruz. Biz arazide yapılan çalışmaları biliyoruz ama yine de talepleri tazelemek adına verimli bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. Bu sezonu da daha verimli bir şekilde çalışarak geçirmek istiyoruz. Bu toplantıdan çıkacak neticelere göre de hem bu seneyi, hem de 2018 yılını bir nevi planlama gibi olacak. 

Önümüzdeki yıl bu dönemin son senesi olacak bu yüzden daha ciddi bir toparlanma dönemi olması gerekiyor buna bağlı olarak da gerek mevcut ekibimizi daha da güçlendirerek bütçeleri daha farklı oluşturarak ilave hizmet alımları da yaparak daha da toparlayıcı bir sezona hazırlanmak istiyoruz. Bu toplantılarda söylenen konulardan başka bundan sonra başka bir çalışma olmayacak diye bir düşünce oluşmasın, Önümüzdeki aylarda yine bir araya gelmeye çalışacağız. Her şeyi tamamen bitireceğiz diye bir iddiamız yok. Çünkü çok büyük bir coğrafyada çalışıyoruz. Bu bakımdan Her şeyin bir anda bitmesi mümkün değil. Bu bakımdan bundan sonra önümüzdeki günlerde daha yoğun çalışacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, ANLAYAN:, ÇALIŞMA, MEVSİMİ, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız