HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2017 Pazar Saat: 10:17

AKKUŞ SALMAN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Akkuş ilçesine 15 milyon TL’lik yol yatırımı yapılacak olup, ilçenin Salman Mahallesi sıcak asfalt ile buluşturuluyor. Akkuş’a 2017 yılında 32.60 km sıcak asfalt döküleceğini s
AKKUŞ SALMAN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Akkuş ilçesine 15 milyon TL’lik yol yatırımı yapılacak olup, ilçenin Salman Mahallesi sıcak asfalt ile buluşturuluyor.

Akkuş’a 2017 yılında 32.60 km sıcak asfalt döküleceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’muzun en uzak mahallelerinden biri olan Salman Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte yıllardır süren bir hayali gerçekleştirmiş olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ORDU’NUN EN UZAK MAHALLESİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışması kapsamında, Akkuş’un Salman Mahallesi sıcak asfalta kavuşuyor. Başkan Yılmaz, “Toplam uzunluğu 1.4 km olan yolda altyapı çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz sıcak asfalt dökümüne başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Akkuş ilçe merkezi ile Salman arası güzergâhta ulaşım daha konforlu hâle gelecek” şeklinde konuştu.

İLÇEYE 15 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPILACAK

Akkuş ilçesine bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında da açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, “İlçemizde 32.60 km sıcak asfalt, 20.50 km sathi asfalt kaplama, 3.70 km beton yol, 104 km stabilize yol, 61 km yeni yol açma ve genişletme çalışması yapacağız. İlimizin en uzak ilçesi, hizmetlerimize uzak kalmayacak. Hemşehrilerimiz verdikleri desteğin karşılığında modern yollarla buluşacak” diye konuştu.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, SALMAN’DA, SICAK, ASFALT, ÇALIŞMASI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız