HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ağustos 2017 Salı Saat: 08:00

“KONUŞMAK YETMEZ, BİRLİK OLMAK GEREK”

Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekai Sağra üretici lehine açıklama yapanların çoğaldığına dikkat çekerek, “Artık üreticinin çığlığını duyurma zamanı geldi.” dedi.        Hükümetin TMO’yu 10 TL fiyat belirleyerek piyas
“KONUŞMAK YETMEZ, BİRLİK OLMAK GEREK”

Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekai Sağra üretici lehine açıklama yapanların çoğaldığına dikkat çekerek, “Artık üreticinin çığlığını duyurma zamanı geldi.” dedi.

       Hükümetin TMO’yu 10 TL fiyat belirleyerek piyasayı belirlemesini eleştiren Sağra, “Hükümet üreticiyi TMO’yu kullanarak arkadan hançerledi. Fiyat belirleme politikası her zaman olduğu gibi yine fındık-çikolata tekelleri lehine oldu. Üreticiler alınan karara tepkili, yapılan açıklamalar da bunu gösteriyor.

      Bakanın fındığın maliyetini 8.75 TL olarak açıklaması ile alım fiyatının hem de taban fiyat değil, üst fiyat olarak 10 TL olarak açıklaması büyük çelişkidir. Kabul edilemez. Bu karar üreticilerin tepkisini gün geçtikçe büyütüyor.” diye konuştu.

            Girişimlerimiz sürüyor

            Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekai Sağra üretici lehine düşünenler ile birliktelik kurmak istediklerini belirterek, “Yapılan açıklamalarda görüyoruz ki, tepki büyük. Yalnızca konuşmak yetmiyor. Üreticiler lehine açıklama yapanlar ortak irade göstermek zorunda. Bu konuda girişimlerimiz sürüyor. Farklı düşüncelerimiz olabilir ama üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi; emeği, ürünü ve geleceği için ortak tutum içinde olmalıyız. Acil olarak, ortak toplantı ile neler yapılabileceği değerlendirilmelidir.” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : “KONUŞMAK, YETMEZ, BİRLİK, OLMAK, GEREK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız