HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ağustos 2017 Cuma Saat: 11:02

Eskipazar, modernleşiyor

         Altınordu Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’nde asfalt ve diğer alt yapı çalışmaları ile birlikte Eskipazar’a modern bir kimlik kazandıracak.          Altınordu Belediyesi, ulaşım ağını genişletip kaliteli yolla
Eskipazar, modernleşiyor

         Altınordu Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’nde asfalt ve diğer alt yapı çalışmaları ile birlikte Eskipazar’a modern bir kimlik kazandıracak.

         Altınordu Belediyesi, ulaşım ağını genişletip kaliteli yollar yaparak Altınordu’yu modern bir kent yapma yolunda emin adamlarla ilerliyor. İlçe genelinde birçok mahalle de beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi bu kapsamda Eskipazar Mahallesi’nde bulunan birçok sokağı ise asfalt ile buluşturuyor.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ESKİPAZAR MAHALLESİ MODERN BİR KİMLİK KAZANIYOR”

         Eskipazar Mahallesi’nde bulunan sokaklarda yapımı tamamlanan ve ileride yapılacak olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eskipazar Mahallesi’nde yapılan asfalt ve diğer alt yapı çalışmaları ile birlikte Eskipazar’ın modern bir kimlik kazandığını söyledi. Yapılan çalışmalar sonrası vatandaşların tozdan ve topraktan kurtulacağının altını çizen Başkan Tekintaş, “30 Mart Yerel Seçimlerinde mahalle sakinlerimize söz verdiğimiz çalışmaları yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu kapsam da mahalle sakinlerimizin beklentileri doğrultusunda hem alt yapı hem de üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin gelişmekte olan mahallelerinden Eskipazar’da asfalt çalışmalarımız sürüyor. Mahalledeki vatandaşlarımızın tozdan ve çamurdan dolayı sıkıntıları vardı. Bu kapsamda bizde bu bölgelerde çalışma başlatarak vatandaşlarımızı asfalta kavuşturduk.  Bundan sonraki süreçte de Eskipazar ve birçok mahallemizde çalışmalarımız devam edecek. Mahalle halkımız yapılan hizmetlerle tozdan, topraktan, çamurdan ve çevre problemlerinden kurtulmuş olacaklar” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR

         Eskipazar Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları mahalle sakinlerinden de tam not aldı. Mahallede yapılan asfaltlama çalışmalarının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Eskipazar Mahallesi sakinleri hizmetlerin Eskipazar’ı değiştireceğini aktardılar. Yapılan asfalt çalışmaları ile tozdan ve topraktan kurtulacaklarını vurgulayan mahalliler, bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ettiler. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Eskipazar, modernleşiyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız