HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2017 Çarşamba Saat: 09:52

ANAP’TA 22 EKİM HEYECANI

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Teşkilatı bütün organları ile birlikte Ankara’da genel istişare toplantısına katıldılar. 22 Ekim’de İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Vizyonu Hedefler, Stratejiler, Politikalar programı öncesi Ankara
ANAP’TA 22 EKİM HEYECANI

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Teşkilatı bütün organları ile birlikte Ankara’da genel istişare toplantısına katıldılar. 22 Ekim’de İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Vizyonu Hedefler, Stratejiler, Politikalar programı öncesi Ankara Genel Merkezinde yapılan ön istişare toplantısına ANAP Ordu İl Başkanı Bora Kalpaklıoğlu, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Şahin ve Kadın Kolları Başkanı Esen Ertuğ’da katıldı.

Anavatan varsa umut her zaman vardır diyen ANAP Ordu İl Başkanı Bora Kalpaklıoğlu; “22 Ekim’i çok önemsiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından katılımın sağlanacağı, Türkiye Vizyonu Hedefler, Stratejiler, Politikalar programımızın geniş bir yankı uyandıracağına inanıyoruz. Bu sebeple programımıza bütün Türk halkının katılımını da bekliyoruz. Bunun yanı sıra 22 Ekim öncesi önümüzde ki hafta Ordu’da genel başkanımız İbrahim Çelebi’nin de katılmasını beklediğimiz parti çalıştayımıza yine partili partisiz vatandaşlarımızı ayrıca da bütün sivil toplum kuruluşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

ANAP Kadın Kolları Başkanı Esen Ertuğ, ise yaptığı konuşmada; “Ankara genel merkezimiz Ordu’ya ve Karadeniz’e ayrı bir önem veriyor. Özellikle önemli çalışmalar ve projelerde Ordu’da başta olma üzere Karadeniz’de mutlaka bu çalışmalardan payını alıyor. Tabi bizim genel merkez ile yakın temas ve istişarelerde olmamızda da ilimize ayrı bir avantaj kazandırmış oluyoruz.

Bu avantajlar çerçevesinde Ordu’da özellikle kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza karşı hazırladığımız önemli projeler de var. Bunlar sırasıyla tamamlandıkça zaten kamuoyu ile paylaşıyor olacağız. 22 Ekim’de ki programımızı bizlerde Kadın Kolları Teşkilatı olarak elbette çok önemsiyoruz. Buradan Türkiye’ye çok önemli mesajların da çıkacağına inanıyoruz. İnşallah bu programımız Türkiyemiz için hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Öte yandan Ankara’da, Ordu Teşkilatlarının yanı sıra ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Döner, Genel Başkan Danışmanı Abdurrahman Keskin, Genel Sekreter Harun Çakı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Derya Gemalmaz, Ankara İl Başkanı Erol Doğan, Adıyaman İl Başkanı Mustafa Avcı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ela Tanış toplantıya katılan isimler oldu. Toplantıya ayrıca Ankara teşkilatından da çok sayıda partilinin iştirak ettiği gözlendi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ANAP’TA, 22, EKİM, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız