HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2017 Pazar Saat: 10:10

“CUMHURİYETİ ARĞAMAN EDENLERE MİNNETARIZ “

AKP Ordu İl başkanı Av.Uğur Çelenk, Cumhuriyetin 94. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk Milletinin 94 yıl önce , ablukaya alındığı ,bin yıldır bizi bu topraklarda hazmedemeyen dış güçlerin ülkemizde oynadığı türl
“CUMHURİYETİ ARĞAMAN EDENLERE MİNNETARIZ “

AKP Ordu İl başkanı Av.Uğur Çelenk, Cumhuriyetin 94. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk Milletinin 94 yıl önce , ablukaya alındığı ,bin yıldır bizi bu topraklarda hazmedemeyen dış güçlerin ülkemizde oynadığı türlü oyunların bozulduğu, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlığımızı kazandığımız müstesna gündür 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dedi. Çelenk, Cumhuriyeti bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk’e ve kurucu iradeye minnettarız , Mustafa Kemal Atatürk yıkılan, mahvolan bir milletin ayağa kalkması için muasır medeniyeti işaret etmiş bunun için öncelikle milli kalkınma ve sanayi hamlesini başlatmış buraya dikkat ..! 1925’de uçak fabrikası kurulmuştur dedi.

İl başkanı Çelenk, ne yazık ki ; Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra bu Ülke bir daha kendine gelememiş ,bizi hem milli hemde manevi değerlerimizden uzaklaştırmaya çalışmışlar , bırakın Uçak yapmayı ,bir iğne yapamaz bir hale getirmişlerdir. Bunun sonucu olarak bizi adı konulmamış ya Amerikan mandası ,yada İngiliz mandasına esir etmişlerdir diyen Çelenk, son 15 Yılda AK PARTİ iktidarının yaptığı tamda Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkmak, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyayı kurmak için 2023 hedeflerini adım ,adım uygulamaya koymaktadır . Türkiye’yi hâlâ Amerikan ve İngiliz mandası zanneden gafillere sesleniyorum. Türkiye’de sessiz bir devrim yaptık. Piyade tüfeğini bile üretemeyen Türkiye’den, kendi uçak fabrikamızı, kendi uçak gemilerimizi yapan , kendi roketini , füzesini yapan fabrikaları kurduk, fabrika yapan fabrikalar kurduk, mili yazılımlar geliştirdik, kendi tankımızı yaptık. Türkiye’yi Otoyol ağları ile, yüksek hızlı tren ağları ile donattık , kalkındık , güçlendik , güçlendikçe ,dosta güven verdik ,başını dışarı çıkaramayan Türkiye ‘den, Suriye’de , Irak’ta , Somali’de, Katar’da ,Sudan’a askeri üs açtık.

Biz bunları yaparken düşmanlarımız bin yıldır olduğu gibi yeniden ayağa kalmış bir Türkiye’yi hazmediler var gücü ile saldırıyorlar . kasem olsun ki hayır, başaramayacaklar. Çanakkale'yi yeniden yaşayacaklar. Kurtuluş mücadelesinin nasıl verildiğini bir kez daha görecekler. Vatan uğruna, bayrak uğruna, toprak ve ezan uğruna şehit olmak için can atan Türk milletini asla yenemeyecekler.Güçlü ve Milli Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın onların gözüne baka, baka Dünya 5’ten büyüktür diye haykırışı ,Ülkemize göz dikenlere "Başaramayacaksınız, Milletimizi bölemeyceksiniz, bayrağımızı indiremeyceksiniz, vatanımızı parçalamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız sözü o zalimlerin beyinlerine yer edecek ,kulaklarından asla çıkmayacaktır . 15 Temmuz’da olduğu gibi, Kurşunların vızıltısı kulaklarımızda, şehadetin kokusu bir metre uzağımızda olsa da Son mazlumun ahını alana, son zalimin zulmü sona erene kadar bizim mücadelemiz devam edecek dedi.

Çelenk, Cumhuriyeti bize armağan eden başta Türkiye Cumhuriyetinin İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere , silah arkadaşlarını , yüzyıllardır bu toprakları bize vatan kılmak için bir gonca gül gibi toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle yadediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız