HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Kasım 2017 Cumartesi Saat: 09:38

BAŞKAN ANLAYAN CUMHURİYET MEYDANI PROJESİNİ ANLATTI

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Büyük
BAŞKAN ANLAYAN CUMHURİYET MEYDANI PROJESİNİ ANLATTI

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Cumhuriyet Meydanı projesi ile ilgili son gelişmeleri anlatırken bu projenin kendisini en çok heyecanlandıran projelerden biri olduğunu söyledi. 

 

“ENVER BEY TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR”

 

  Cumhuriyet Meydanı projesinin bütün hizmetleri taçlandıracak olan en önemli proje olarak gördüklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Yıkılan binaları zaten herkes görüyor, 1 tane bina kaldı o binanında yıkımı inşallah kısa bir zamanda gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz beye aynı zamanda teşekkür ediyorum çünkü marifet iltifata tabi. Yıkılacak 1 tane binamız kaldı. Mülk sahibiyle anlaşmaya varılamadı. Risk raporu istedik getirmediler aynı zamanda riskli yapı olarak gözüküyor. Şu anda Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü bizim bu raporumuz doğrultusunda bu binanın riskli olduğunu tescilledi bu hafta tebligatı yapılacak ondan sonra biz vatandaşa burası riskli yapıdır şu kadar sürede yıkınız diye tebligat göndereceğiz ya itiraz edecekler yada yıkacaklar aksi takdirde de itiraz süreci sonunda da biz yıkacağız.” dedi. 

 

“İSTİMLAK DEVAM ETSEDE BİZ MEYDAN PROJESİNE BAŞLAYACAĞIZ”

 

 

  Bina sahiplerinin itiraz hakkı olduğunu ifade eden Başkan Anlayan, “Süreç nasıl işler bilmiyoruz ama biz şuanda riskli yapı kararını aldırdık bu bina pazarlık bitmese dahi yıkılacak. İstimlak edilmese de yıkılacak en azından ortadan kalkacak ama meydan projemiz bu binayı beklemiyor devam ediyor. O bina istimlak devam etsede biz meydan projesine başlayacağız. Şu anda Büyükşehir Belediyemiz ihaleye hazırlanıyor umuyorum ki yıl başından sonra ihalesine çıkar.” diye konuştu.

 

“2018’DE CUMHURİYET MEYDANINDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA OLACAK”

 

  2018 yılında Cumhuriyet Meydanında hummalı bir çalışma olacağını sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Meydanda kazılar yapacağız, alanda çamurlar olacak yani Fatsa’nın tam göbeğinde inşaat çalışması olacak ama burası hepsine değecek umuyorum ki 2018’in yazının sonunda burası bitecek diye umuyorum. Projemizde yerin altına 130 araçlık bir otopark oluyor yerin üzeri de  güzel bir görüntü ile meydan olacak. Burası park değil, adı üzerinde meydan. Dolasıyla boş olacak ama etrafında oturma alanları olacak, büyük bir toplanma alanı miting alanı olacak. Fatsa inşallah bu proje ile güzel bir meydana kavuşacak bizim bu dönemde en çok heyecanlandığımız ve arzuladığımız en büyük proje bu. İşin çoğu gitti azı kaldı. Ulaşım Daire Başkanlığı kavşak için ayrı bir çalışma yapıyor iki ayrı şekilde yapılacak buranın kavşak göbekleri yeniden yapılacak. Dolayısıyla hepsi yeniden düzenlenecek geniş bir alan olacak.” dedi.  

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız