HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Aralık 2017 Salı Saat: 08:15

SICAK ASFALT GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollardaki sıcak asfalt çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçe merkezindeki en önemli güzergâhlardan biri olan And ve İnönü Cad
SICAK ASFALT GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollardaki sıcak asfalt çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçe merkezindeki en önemli güzergâhlardan biri olan And ve İnönü Caddeleri ile Ilıca Mahallesi’nin yollarının sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi.

 

AND VE İNÖNÜ CADDELERİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

 

Fatsa ilçesindeki ekiplerin yoğun bir şekilde, gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa ilçe merkezimizdeki en önemli güzergâhlardan biri olan And ve İnönü Caddeleri’nde altyapı ve yağmur suyu çalışmalarının ardından, sıcak asfalt çalışmalarımızı da tamamladık. İlçe merkezimizi, uzun yıllar boyunca ihtiyacı karşılayacak modern yollara kavuşturuyoruz” dedi.

 

45 YILLIK BELDENİN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR’LE SICAK ASFALT OLUYOR

 

Fatsa ilçesinde beldeden mahalleye dönüşen Ilıca Mahallesi’nin sıcak asfalt konforuna kavuştuğunu belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa ilçemize bağlı Ilıca Mahallemiz, 45 yıl boyunca belde belediyesine bağlıydı. 45 yıldır 10 metre dahi sıcak asfaltı olmayan Ilıca Mahallemizin Büyükşehir’le sadece 3 yıllık süreçte altyapısını tamamladık ve sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Daha önce de Ilıca - Çamarası bağlantı yolunun 8 km’lik bölümünü asfaltla buluşturmuştuk. İnşallah 2019’da da Ilıca’mız ile bağlantılı tüm mahallelerde hummalı bir çalışma yapacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : SICAK, ASFALT, GECE, GÜNDÜZ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız