HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 10:20

ORDU GENÇLİĞİ ŞÜHEDANIN İZİNDE

            Ordu’lu Gençler Sarıkamış Şehitlerini anmak için yürüyecek. 81 İlde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aynı anda düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşü  Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapılacak.
ORDU GENÇLİĞİ ŞÜHEDANIN İZİNDE



            Ordu’lu Gençler Sarıkamış Şehitlerini anmak için yürüyecek. 81 İlde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aynı anda düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşü  Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapılacak.

                Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünün destekleri ile Ordu Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  yapılacak anma yürüyüşü 7 Ocak 2018 tarihinde Fatsa ilçesinde yapılacak. Saat 10:00’da Fatsa 15 Temmuz Özgürlük Meydanında Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle başlayacak Anma Programı, Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunması, protokol konuşmaları ve Şehitler için dua yapılmasının ardından yapılacak Saygı yürüyüşü Atatürk Parkı Anfi Tiyatroda sona erecek. İl Protokolünün ve 7’den 77’ye herkesimden Ordulunun katılacağı yürüyüş iki km  olacak. 


Sarıkamış Şehitleri için saygı nöbeti tutulacak.
             Ordulu Gençler 2 bin rakımlı Çambaşı yaylasında Şehitler anısına Saygı Nöbeti tutacak.
               Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve sadece Ordu’da yapılacak program Ordu Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 
2 bin rakımlı Çambaşı yaylasında yapılacak program saat 20:00’da Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal marşı İle başlayacak, Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunacak, Gençlerin gözünden Sarıkamış’ın anlatılmasının ardından Şehit torunu Mehmet Torunoğlu konuşma yapacak, protokol konuşmalarının ardından Sarıkamış Şiirleri okunacak, Ordulu Sanatçı Mustafa Bülbül Sarıkamış Türküsünü seslendirecek, Şehitler için yapılacak duanın ardından Şehitler için 2 rakımlı Çambaşı Yaylasında Fenerlerle saygı yürüyüşü yapılacak, yürüyüşün ardından Ordulu izcilerden oluşan 90 genç Sarıkamış’ta Şehit düşen 60 bin Mehmetçik için sabah namazına kadar saygı nöbeti tutacak. Sabah namazının kılınmasının ardından sona erecek Saygı Nöbetine, İl Jandarma Komutanlığı Kahraman Mehmetçiklerle,  Ordu Üniversite öğrencilerle, Yatılı Bölge Kuran Kursu  hafızlarla ve Muharip Gazileri Derneği Gazilerle katılacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU, GENÇLİĞİ, ŞÜHEDANIN, İZİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız