HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2018 Salı Saat: 08:40

OGC BAŞKANI AYDIN’A TEBRİK ZİYARETLERİ

Geçen hafta sonu yapılan Olağan Kongrenin ardından yeniden güven tazeleyerek Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanlığına seçilen Recep Aydın’a tebrik ziyaretleri sürüyor.
OGC BAŞKANI AYDIN’A TEBRİK ZİYARETLERİ

Geçen hafta sonu yapılan Olağan Kongrenin ardından yeniden güven tazeleyerek Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanlığına seçilen Recep Aydın’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, OGC’ye ayrı ayrı ziyaret gerçekleştirdiler.

OGC’ye ilk ziyareti gerçekleştiren Başkan Engin Tekintaş, başkanlığa yeniden seçilen Recep Aydın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

“BASIN ÇALIŞANLARIMIZ, HALKLA ARAMIZDAKİ EN ÖNEMLİ KÖPRÜ”

Ordu Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirilen ziyarette Başkan Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılanan Başkan Engin Tekintaş, burada gazetecilerle sohbet ederek Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine başarılar diledi.

Basın çalışanlarının, halka ulaşmada bir köprü görevi gördüğünü aktaran Başkan Tekintaş, “Ordu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu sonrası seçilen başkan ve yöneticilere görevlerinde başarılar diliyorum.

Şehrimiz her geçen gün yeniye, güzele ve iyiye doğru çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Tüm bu çalışmalar sürerken halkla aramızdaki en önemli köprü ise basın mensuplarımız oluyor. Bu kapsamda tüm basın çalışanı arkadaşlarımıza sorunsuz bir şekilde haber yapmayı ve bu haberleri vatandaşlarımıza ulaştırmalarını temenni ediyorum. Geçirdiği rahatsızlık sebebi ile hastanede bulunan gazeteci büyüğümüz Tuncer Engin’e ise Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

AYDIN’DAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Başkan Tekintaş’a teşekkürlerini iletti.

Aydın, ayrıca rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören gazeteci Tuncer Engin’e de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından Ordu Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirilen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 

İYİ PARTİLİ PAZAR, “HİZMETLERİNİZ GÖZ ARDI EDİLEMEZ”

Öte yandan İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar ve yönetim kurulu üyeleri de OGC Başkanı Recep Aydın’a tebrik ziyaretinde bulundular. Başkan Şenol Pazar, Ordu Gazeteciler Cemiyetinin, Ordu basınına sağladığı katkı ve hizmetlerin asla göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Başkan Pazar, yaptığı konuşmada; “Çalışma ve faaliyetleri ile Anadolu basınına da örnek olan OGC Başkanı Recep Aydın, 5 dönemi geride bırakarak 6. Döneminde de üstün başarılara imza atacağına inanıyoruz. Başkan Recep Aydın ve yönetimini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da üstün başarılar diliyoruz” diye konuştu.

ORDU YENİ HABER VE KANALORDUTV’YE ZİYARET

Diğer taraftan Altınordu Belediye Başkanı günün geride kalan kısmını ise Ordu’da faaliyet gösteren yazılı ve görsel medya kuruluşlarında çalışan basın mensuplarını ayrı ayrı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Ordu Yeni Haber Gazetesi ve Kanalordu.Tv’ye gerçekleştiren Başkan Tekintaş, burada gazete çalışanlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra Kanalordu.tv stüdyolarında incelemelerde bulundu. Her iki kurum çalışanlarına başarılar dileyen Başkan Tekintaş, akabinde de diğer yayın organlarını ayrı ayrı ziyaret etti. (Haber Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : OGC, BAŞKANI, AYDIN’A, TEBRİK, ZİYARETLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız