HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 09:51

“ DEVLETİN KAPISI MİLLETE HER ZAMAN AÇIK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
“ DEVLETİN KAPISI MİLLETE HER ZAMAN AÇIK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

 

İlk olarak şeref defterini imzalayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, daha sonra makama geçti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, “Sizleri Karadeniz’in incisi Ordu’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Daha önceki çalışma alanlarımızda da büyük yardım ve katkılarınızı hep gördük. Bu vesile ile bir kez daha sizlere minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz” dedi.

 

Muş Valiliği döneminde Vali Seddar Yavuz ile beraber çalışma imkanı bulduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, "Daha önce  Sayın Valimle Muş’ta beraber olma ve birlikte çalışma fırsatı bulduk. Sayın Valimizin bırakmış olduğu intiba; vatandaşla hemhal olan, Devletin, milletin yanında olduğunu gösteren çok önemli bir fotoğrafı vardı. Milletle, Muşlu hemşerilerimizle çok iç içe bir görüntüsü vardı. Sayın Valim Seddar Yavuz’un Muş’ta bende bırakmış olduğu intibayı, bugün sabah sosyal politikalarda projelerimizi gerçekleştirirken ve vatandaşlarımızı dinlerken bir kez daha Ordu’da gördüm ve hissettim. Özellikle şehitlerimizin, gazilerimizin, engellilerimizin, dezavantajlı gruplarımızın Valimizle ilgili, 'Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un bizlerle çok yakın teması sürüyor ve çok da yakın ilgi gösteriyor' cümleleri bizleri mutlu etti. Devletin kapısının millete her daim açık olduğunun en önemli göstergesi. Bu vesile ile kıymetli Valime ve birlikte çalıştığı belediye başkanımız, il başkanımız, diğer belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ordu Karadeniz’in incisi, gözbebeği, tarım şehri, turizm şehri ve sanayi şehri olmaya da aday. Bu hedefleri gerçekleştirmek adına da Sayın Bakanımız, Milletvekili arkadaşlarımız da inanıyorum ki, yakın takip yapacaksınız”diyerek, teşekkürlerini sundu.

 

Anahtar Kelimeler : , DEVLETİN, KAPISI, MİLLETE, HER, ZAMAN, AÇIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız