HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 09:50

ERSOY’DAN CİLT SAĞLIĞI UYARILARI!

Mevsimsel hastalıkların başladığı bu günlerde cilt sağlığı ve cilt bakımı üzerine uzmanlar önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor.
ERSOY’DAN CİLT SAĞLIĞI UYARILARI!

HAFTANIN RÖPORTAJI

Mevsimsel hastalıkların başladığı bu günlerde cilt sağlığı ve cilt bakımı üzerine uzmanlar önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Ordu’da cilt bakım ve sağlığı üzerine uzun yıllardır hizmet veren Emsal Güzellik Bakım Bay&Bayan Kuaför Salonu sahibi Birsen Ersoy, içinde bulunduğumuz aylarda ve özellikle yaz döneminde vatandaşların bol bol su tüketmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Gazetemiz editörü Şafak Deliçakar’ın sorularını yanıtlayan Birsen Ersoy’un röportajında hanımlara yönelik önemli tavsiyeler ve öneriler ortaya çıktı. Dikkatle okumanızı tavsiye ettiğimiz röportajımızda ise sorulan sorular ve alınan cevaplar ise şu şekilde kaydedildi.

Ş.D.: Karadeniz’de mevsimsel hastalıklar karşısında özellikle ilkbahar ve yaz aylarına yönelik vatandaşlarımıza ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulunursunuz?

Birsen Ersoy.: Karadeniz’de özellikle İlkbahar ve Yaz aylarında cilt kuruması, bahar alerjisine tabi çeşitli cilt hastalıkları sıkça karşımıza çıkıyor. Bu durumlarda özellikle cilt sağlığı için vatandaşlarımızın bol bol su tüketmelerini tavsiye ediyoruz. Ayrıca mevsimsel sebze ve meyve tüketimlerinin yapılmasını da özellikle öneriyoruz. Antioksan içermeyen ve mineral değeri yüksek meyvelerin gün içerisinde peyder pey tüketimi, hem cilt sağlığı için hem de cildimizin güzelliği içinde o kadar önemlidir.

Ş.D.: Doğal yollarla sağlıklı bir cilt bakımı nasıl yapılır? Cildimizin her zaman canlı kalabilmesi için neler yapılmalı?

Birsen Ersoy: Öncelikle dermatolojik ürünlerde hanımlarımız kimyasal ürünlerden uzak durmalıdır. Cilt ve deri hücrelerimizin sağlığımızı tehdit etmemesi için her zaman doğal ürünlerin tercih edilmesinden yanayız. Cilt gözeneklerimize ve deri hücrelerimize zerk edilecek her türlü kimyasal ürün önemli hastalıklara yol açabiliyor. Bu noktada özellikle sırf ucuz diye vatandaşlarımızın bilmedikleri yerlerden bilmedikleri ürünleri almaktan uzak durmalarını istiyoruz. Cilt ürünlerini alırken mutlaka uzmanlara danışarak hareket edilmelidir. Yüz bakımında uygulanan maskeler içinde her zaman doğal metodların uygulanması daha da faydalı olur. Örneğin süt, yoğurt, bal, limon, portakal gibi ürünler, ciltteki siyah noktalar, sivilce izleri ve deri koyuluğunu giderme de bire bir ürünlerdir. Bunların kıvamında ve iyi ayarında yapılan maskelerle sonuca daha sağlıklı bir şekilde gidebilirler.

Ş.D.: Karadeniz’de düğün sezonu da başladı. Sizin diğer güzellik merkezlerinden ayrı bir özelliğiniz ve ayrıcalığınızda hamam ve saunanızın bulunması. Hamam kültürünün yaygınlaşması adına neler söylemek istersiniz?

Birsen Ersoy: Biz kuruluşumuzdan bu yana Güzellik Merkezimizde hamam kültürüne de önem verdik. Bu düşünce ile Anadolu kültürünü yaşatma gayreti içerisindeyiz. Burada gelinlerimiz aileleri ile birlikte kına geceleri de düzenleyebiliyorlar. Anadolu düğünlerimizi geleneklerimize göre yaşatmak için her bütçeye her imkanı sunuyoruz. Yine burada kına, nişan ve çeşitli etkinliklerde sunuyoruz. Saunamızda Avrupa standartlarında olup müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Ayrıca masaj, solaryum ve tuz terapi odamızla müşteri memnuniyetine önem vermeye devam ediyoruz.

Ş.D.: Emsal Güzellik Salonunda yalnız bayanları düşünmemişsiniz Erkekler içinde ayrı bir konsept oluşturmuş ve Erkek Kuaförlüğünde de öncü bir marka olmuşsunuz. Bu alanda neler yapıyorsunuz?

Birsen Ersoy: Cilt sağlığı ve bakımında evet bayan-erkek ayrımı yapmadık. Erkek Kuaförümüzde de yeniliklerimiz sürüyor. Burada da erkekler için traş başta olmak üzere cilt sağlığı ve bakımı üzerine kayda değer hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Günümüz şartlarında erkeklerinde hanımlar kadar cilt bakımına özen gösterdiklerini biliyoruz. Bunun için teknoloji ile birlikte uyguladığımız doğal metodlarla erkek müşterilerimize de verdiğimiz önemi sunduğumuz hizmetlerle göstermeye devam ediyoruz.

İşyerimiz sabah 7.30, akşam 20.00 saatleri arasında Pazar’da dahil olmak üzere her gün açıktır. Dolayısıyla özel gün ve gecelerde ise zaman mefhumu gözetmiyoruz. İnsan sağlığı adına önce insan, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ve bilinciyle hem bayan hem de erkek konseptlerimizde tecrübeli ve deneyimli kadromuzla müşterilerimizin güzelliklerine güzellik katmaya devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler : ERSOY’DAN, CİLT, SAĞLIĞI, UYARILARI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız