HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2018 Cuma Saat: 12:01

“ALT YAPI ÇALIŞMALARI EYLÜL’DE BİTECEK”

  Fatsa Belediyesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun baş
“ALT YAPI ÇALIŞMALARI EYLÜL’DE BİTECEK”

 

Fatsa Belediyesi'nde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında AYKOME toplantısı gerçekleştirildi. Olgun yaptığı açıklamada Fatsa’da bu yılın Eylül ayının sonuna kadar altyapı işini tamamen bitirmiş olacağız” dedi.

 Toplantıda Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’nun yanı sıra Aksa Doğalgaz firması, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, OSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, Tedaş yetkilileri, Telekom yetkilileri, Fatsa Belediyesi teknik ekipleri de hazır bulundular.

 

“BEYAZIT CADDESİNE HASSASİYET GÖSTERİYORUZ”

Toplantının sonunda bir değerlendirme yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, bu yılın Eylül ayının sonuna kadar Fatsa’da altyapı işini tamamen bitirmiş olacaklarını belirterek, “Nisan ayının başında bugünkü konuştuklarımızla ilgili bir değerlendirme toplantısı daha yapacağız. Bugünkü toplantımızın en önemli gündemi Kurtuluş mahallesindeki Beyazıt Caddesi. Beyazıt Caddesine hassasiyet gösteriyoruz ve bu anlamda ilgili birimlerin bir an önce Beyazıt Caddesi'nden çıkması lazım. Yine önemli konulardan bir tanesi de İsmail Hanigazi Caddesi, bu cadde ile ilgili çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Sevgi caddesi ve Reşadiye Caddesindeki kanalizasyon hatlarındaki yükün yayılması ve yağmur suyu hatlarının denize Deşarj ile ilgili çalışmalar devam edecek. Yayalaştırma projesi de çok önemsediğimiz ve yoğun çalışma yaptığımız bir iş.” dedi. 

 

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun Mustafa Kemal Paşa mahallesi Ata caddesinin de Fatsa’nın parlayan yıldızı olacağını ifade ederek burada çalışacak olan birimlere işlerini bir an önce bitirmeleri gerektiğini ayrıca Aksa Doğalgaz firması yetkililerine de Organize Sanayi Bölgesi alanına acil yatırım yapmalarını istedi. 

 

“ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK”

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun’a böyle bir toplantıyı organize ettiği için teşekkür ederek, “Bu toplantıda olan arkadaşlarımız sıkıntıların ne olduğunu biliyorlar bu anlamda bir kez daha gözden geçirmek adına faydalı bir toplantı oldu. Çalışmalar uzun zamandan beri devam eden meşakkatli bir çalışma. Bu çalışmalara vatandaşlarımız da anlayış gösteriyorlar. Sayın Genel müdürümüzün dediği gibi çok ciddi ele alınması gereken çalışmalarımız. Bunları bir an önce çözüme kavuşturup insanların araçları ile birlikte rahat dolaşacağı bir Fatsa'yı hazırlamamız gerekiyor.” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : “ALT, YAPI, ÇALIŞMALARI, EYLÜL’DE, BİTECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız