HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2018 Pazar Saat: 11:32

KAZANAMIYORSAN KAYBETMEYECEKSİN

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve son üç hafta da aldığı bayarılı sonuçlarla PLay-Off defterini açan Y.Orduspor, deplasman da oynayacağı Pazarspor maçından da puan ya da puanları hedef seçti.             Y.Orduspor teknik di
KAZANAMIYORSAN KAYBETMEYECEKSİN

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve son üç hafta da aldığı bayarılı sonuçlarla PLay-Off defterini açan Y.Orduspor, deplasman da oynayacağı Pazarspor maçından da puan ya da puanları hedef seçti.

            Y.Orduspor teknik direktörü Cahit Terzi’nin Pazarspor maçına yönelik yaptığı açıklamada; Bizim için her maç aynı. Son haftalarda skor olarak istediğimizi alıyoruz. Son 3 müsabakadan galip ayrılmasını bildik. Bu saatten sonra tek önemli şey var; o da 3 puan. Önümüzde Pazarspor karşılaşması var. Deplasmanda kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Sezon sonunda hepimizin istediği 2.Lig’e çıkmak istiyoruz” görüşlerini dile getirmesi de Y.Ordupor’un rakibi karşısına galibiyet için çıkacağını belgeledi.

Bilindiği gibi Y.Orduspor, bugün oynanacak maç öncesinde Pazarspor’la birlikte 48 puanı bulunuyor.Y.Orduspor, ikili averaj göre rakibin üstünde averajla beşinci sırada yer alıyor.

            TFF 3.Lig 2. Grupta bugün oynanacak diğer  maçların programı şöyle:

            8 Nisan Pazar 15.00: Pazarspor-Y.Orduspor, Diyarbekirspor-Van Büyükşehir Belediyespor, Gölcükspor-1461 Trabzon, Kayseri Erciyesspor-Anadolu Bağcılar ve Ergene Velimeşespor-Muğlaspor.

            Bu arada bugün saat 15.00’de Pazar ilçe stadı’nda oynanacak olan Pazarspor-Y.Orduspor karşılaşmasını Bursa Bölgesi C Klasman Hakemi Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ve Serdar İla yapacak. Ayni maçta Ozan Bileyici’de dördüncü hakem olarak görev sahada yerini alacak.

            TFF 3.Lig 2. Grupta 30.hafta da bugün oynanacak diğer  maçların programı ile bu maçlarda görev yapacak hakemler şöyle:

 

8 Nisan Pazar 15.00 Ankara Demirspor-Anagold 24 Erzincanspor : Atilla Karaoğlan, Erokspor-Kırıkhanspor: Mustafa Hakan Belder, Diyarbekirspor-Van Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan Aksu, Gölcükspor-1461 Trabzon: Mehmet Terece ve Kayseri Erciyesspor-Anadolu Bağcılarspor: Efe Soysal.

Bu arada 5 haftada averajla Play-Off hedefinin içerisinde yer alan Y.Orduspor, son beş maçtan üçünü deplasmanda 2’sini de sahasında oynayacak.

              Y.Orduspor, Ankara Demirspor ve Darıca Gençlerbirliği ile sahasında Pazarspor, Kayseri Erciyespor ve Erokspor’la da deplasmanda karşılaşacak.

              Bilindiği gibi TFF 3.Lig 2.grupta sezon sonun da ilk sırayı alan takım direkt 2.Lig bileti kapacak.2,3,4 ve 4.sırayı alan takımlar da Play-Off maçları oynayacaklar. Son üç sırada yer alacak takımlar da bir alt kümeye düşecekler.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KAZANAMIYORSAN, KAYBETMEYECEKSİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız